2018.09.09. 19:00 – Lángoló Gitárok

Túlpart - Itt a Better Than Ever új videóklipje

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bte.jpg

Első hivatalos videóklipjével jelentkezett a pop punk, post hardcore és alternatív hatásokat ötvöző debreceni Better Than Ever. A stílusra vonatkozó meghatározásuk teljes mértékben fedi a valóságot, hiszen a Túlpart című dalban sokféle hatás ötvöződik. A jó dalszerzői vénát dicséri, hogy a srácoknak sikerült emlékezetes részeket csempészniük a három és fél percbe, olyannyira, hogy elsőre fel sem tűnik a szám egyáltalán nem tipikus felépítése. Hogy ez pontosan mit takar, azt a hajtás után tapasztaljátok meg saját magatok vasárnap esti dal- és videópremierünkben!

A dalról és a hozzá készült videóklipről az énekes, Szabó-Zsoldos Nándor a következőket mondta:

Tavaly rögzítettünk pár számot Walczer Dáviddal (Headstock) és Fábián Patrikkal (Have No Clue) Esztergomban és Budapesten, ami óriási élmény volt. Lementünk pár napra Egomba, amit eleve imádunk, nagyon baráti az egész közeg, egy csokorra való haver zenekar van ott, szóval a jó hangulat adott volt. Ami még királyabb, hogy Walczi és Patrik sokat agyaltak a levitt számokon, így kis túlzással producerei a Túlpartnak is.

A Túlpart ebből a pár számból az első fecske, amire Patrik készítette a klipet. Részben Gergelyiugornyán egy faházban, részben a Pilisben játszódnak a jelenetek, szóval azt figyelembe véve, hogy debreceni a banda, utaztunk egy csomót, de borzasztóan élveztük.

A szám az elmúlásról, távozásról szól, amit már millióan megénekeltek előttünk, de csak arról tudunk és akarunk számot írni, ami foglalkoztat és érint minket, így ez jött őszintén belőlünk.

A Better Than Ever legközelebb hazai pályán lép színpadra, a Nagyerdei Víztoronyban, a This is Bihar keretein belül, a részletekkel kapcsolatban keressétek a zenekar Facebook-oldalát!

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier punk pop hír debrecen alternatív post-hardcore better than ever #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása