2018.09.11. 10:00 – Lángoló Gitárok

A pusztulás saját magunk által kitaposott útja - Itt egy új dal az Audionerve-től

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

audionerve-obey_promo.jpg

Aki érez némi nosztalgiát a kilencvenes és kétezres évek fordulójának groove metal vonala iránt, annak garantáltan jól kezdődik majd a mai nap az Audionerve most debütáló Obey című dalával. Az Omega Diatribe gitárosa, Hájer Gergő által indított projekttől hamarosan érkezik a második lemez, amelynek első felvezetője a most közzétett szerzemény. Premier a hajtás után. 

Gergő így beszélt az új szerzeményről, és az előző anyag óta eltelt időszak történéseiről: 

A Burn Your System debüt lemezzel viszonylag magasra helyeztem a lécet magammal szemben, hiszen tudtam, hogy a folytatásnak is legalább annyira arcbamászónak és falhoz préselőnek kell lennie, mind a dalok, mind a megszólalás terén. Nem titok, hogy már dolgozunk a folytatáson, ami egy tíz számos nagylemez lesz, valamikor a jövő év első felében, ha minden jól megy. Már öt dallal készen vagyunk a tizes csokorból, ebből szeretnénk megmutatni most nektek az "Obey!"-t.

A dalírás folyamata maradt a régi, azaz a zenéért teljes egészében én felelek, a vokálokért pedig Andres. A felvételek és a végső keverés ugyanúgy a saját műhelyemben, az 515 Studioban zajlanak, míg az énekfelvételek Ausztriában illetve Angliában kerülnek rögzítésre. Ugyan már egyszer hírt adtunk arról, hogy a dalokat összepróbáljuk egy díszes társasággal (Makai László - dob, Höflinger Tamás - gitár, Csák Károly - basszus, Vincze Andres - ének, Hájer Gergő - gitár) annak érdekében, hogy színpadképes legyen a produkció, de egyelőre koncert még várat magára, hiszen mindenki eléggé le van kötve az anyazenekarával.

Az Obey! szövegvilágáról az énekes, Andres így nyilatkozott: 

Ez a dal az én szemszögemből mutatja be a napjainkban zajló szörnyűségek egyik szegmensét. Az emberek hajlamosak beállni a sorba, a korrupció felé húzni, elveszteni a józan ítélő képességüket és a végén már azt sem tudják, hogy kik ők maguk valójában. Az emberiség a pusztulás saját maga által kitaposott útján halad.

A tudnivalók után jöjjön maga az új dal. 

További információk a zenekar Facebook-oldalán, valamint a Bandcampen, ahol már az új dal is letölthető veszteségmentes formátumban. 

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier hír projekt metal groove metal modern metal omega diatribe audionerve #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása