2018.09.12. 16:06 – Lángoló Gitárok

Irie Maffia, Vad Fruttik, Thomas Anders, Tej akusztik és Kertmozi – Heti Park

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

irie_maffia_sziget.jpg

A szezonzáró hónapban is különleges koncertekkel várja a látogatókat a Budapest Park. Az Irie Maffia egy speciális műsorral érkezik csütörtökön este, a Vad Fruttik pedig az új lemez dalaival és a régi kedvencekkel lép színpadra. Rajtuk kívül érkezik Thomas Anders egy kiadós múltidézéssel, a TEJ egy akusztikus koncerttel a Nagyszünetbe, és ismét lesz Kertmozi, ahol ezúttal a 2 kaliber című amerikai akciófilmmel. (Fotó: Irie Maffia Facebook)

Szeptember 13, csütörtök - Irie Maffia - Black and White, vendég: Los Orangutanes

Egészen egyedi koncepcióval készül szeptember 13-án idei utolsó Budapest Parkos koncertjére az Irie Maffia. A zenekar és közönsége híres az elfogadásról és sztereotípiák megcáfolásáról, ezúttal pedig mind látványban, mind a műsor összetételében arra hívja fel a figyelmet, hogy egyáltalán nem az számít, kinek milyen a bőrszíne. Ebben pedig különböző nemzetiségű közreműködők lesznek segítségükre.

Szeptember 14, péntek - Vad Fruttik // Budapest Park - vendég: Csaknekedkislány

"Jönnek végtelen nyarak, mikor ráolvad a Nap az égre, és a múlt már nem teher." A Budapest Park színpadán májusban mutatta be legutóbbi nagylemezét a Likó Marcell-vezette Vad Fruttik, ahol egy egészen egyedi közösségi videoklipet is forgattak. A közönség és a kritikusok által is elismert anyag dalai mellett a szeptemberi bulira is magukkal hozzák az ekletikus, de minőségében egyenletesen kiváló életmű mérföldköveit is. A koncert után RadiOzora in the Park hajnalig.

Szeptember 15, szombat - SOLD OUT - Modern Talking and Thomas Anders

Több mint valószínű, hogy nincs olyan ember Magyarországon, aki legalább egyszer ne hallotta volna a nyolcvanas évek mára akár már kultikusnak is tekinthető Modern Talking slágereit, mint a Cheri, cheri Lady, vagy a You're my Heart, You're My Soul. A zenekar énekese, Thomas Anders szólóban mai napig aktív, és a hét szombaton a Budapest Parkba érkezik egy kis múltidézésre. A koncertre minden jegy elkelt. Akinek nem jutott jegy, esetleg megszabadulna felesleges jegyétől, annak a Park munkatársai a TicketSwap rendszerét ajánlják, mert biztonságos, kényelmes, és minden jegy új vonalkódot kap az adásvétel során. Facebookon vagy más online csatornán keresztül, esetleg utcán kézből vett jegyek valódiságáért nem tudnak felelősséget vállalni. Thomas Anders koncertje HERZ ≡ Beach Party x Open Air x Park egy igazi nyárzáró szabadtéri bulival.

Szeptember 17 - TEJ Akusztik - Nagyszünet

Az underground körökben régóta ismert már Pálinkás Tamás neve - TEJ nevű formációja egy egészen egyedi, új műfajt teremtett, amit szubpopnak neveztek el. Ennek különlegessége abban rejlik, hogy bár alapvetően táncos popzene, a dalok többsége mégis a grunge-ban gyökerezik. Ezt ülteti most a frontember egy teljesen új, akusztikus miliőbe.

Szeptember 18 - 2 kaliber - Nagyszünet Kertmozi a Sony Movie Channellel

A Kertmoziban jövő kedden az izlandi Baltasar Kormákor által rendezett 2 kaliber című amerikai akciófilmet nézhetitek meg. A képregényadaptáció főszerepeit Denzel Washington és Mark Wahlberg játsszák, de felbukkan benne Bill Paxton is. A történet röviden: Trench a kábószerellenes hivatal ügynöke, Steadman pedig a haditengerészet nyomozója. Az a feladatuk, hogy beépüljenek a maffia soraiba. Az egyetlen probléma, hogy a kölcsönösen mit sem tud a másik dolgairól. Amikor az útjuk keresztezi egymást, Trench és Steadman nemcsak egymást, olykor saját magukat is átverik, becsapják, miközben igazából a mexikói maffiavezér vezeti meg őket. Amikor rájönnek, hogy a feletteseik kijátszották őket, össze kell fogniuk, hogy élve megússzák a veszélyes kalandot.

További információk és programok a Budapest Park weboldalán és Facebookján!


programajánló koncert tej modern talking szponzoráció vad fruttik irie maffia kertmozi thomas anders budapest park nagyszünet heti park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása