2018.09.17. 16:08 – Gitárok

Ortega bemutató a Budapest Music Expón, a Herrer Sári & The Mary Popkids Acoustic formációval

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mary_popkids_acoustic.png

A Ortega Guitars idén is ott lesz a Budapest Music Expo kiállítói között. A 2018. október 5-7. között megrendezésre kerülő rendezvény mindhárom napján megtekinthetők és kipróbálhatók a kiállított Ortega hangszerek, a Hungexpo G-pavilonjának G201-as standján. A prémium szériás gitárok és ukulelék mellett exkluzív tesztállomás várja majd azokat az érdeklődőket, akik a Horsekick Pro-val vagy épp a looperrel felszerelt QUANTUMloop stomp box pedállal szeretnének közelebbről megismerkedni.

A pénteki nyitónapon, délután 16:00 órakor a Herrer Sári & The Mary Popkids Acoustic formáció tart élő bemutatót egy minikoncert keretein belül. Herrer Sári énekelni és ukulelézni fog, hivatalos előadónk, Svajcsik Kristóf gitáron tart demonstrációt, az ütőhangszeres kíséretet pedig Sárkány Bertalan biztosítja majd.

Találkozzunk a Budapest Music Expón! - 2018. október 5-7. | Hungexpo-G pavilon | Hangos Csarnok, G201-as stand)

További információ az Ortega Magyarország Facebook-oldalán, az Ortega Guitars oldalán, és a Budapest Music Expo weboldalán


koncert hír hangszerbemutató mary popkids budapest music expo ortega guitars



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása