2018.09.27. 12:00 – Lángoló

Tom és Jerry a Venus izmos kockahasával találkozik a Créme de la pop klipjében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cremedelapop_1.jpg

2016-ban jelent meg a Créme de la pop legutóbbi nagylemeze, azóta nem adott ki új felvételt a popslágerek swingesítéséről ismert csapat. Eddig, ugyanis alább meg lehet hallgatni a Venus Izmos kockahas című slágerének átdolgozását.

Az Izmos kockahas című Venus-klasszikust énekesnőnk, Kész Petra kérte, hogy dolgozzuk fel. A dal leírása és áthangszerelése közben derült ki számunkra, hogy ez  is egy olyan '90-es évekbeli szerzemény, ami sokkal igényesebb az évtized magyar daltermésénél.

- mondta a számról Kertész Csaba gitáros, aki azt is elárulta, hogy a dalt kísérő klipet a kedvenc Tom & Jerry-jelenteikből válogatták össze. Már ha ez nem lenne egyértelmű a videót nézve. (Fotó: Szappanos Csenge)

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier créme de la pop #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása