2018.09.30. 11:35 – Nihil_AK

Régisulis grindcore támadás - Két dal a Terrorizer új albumáról

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

terrorizer.jpg

Bár mind tudjuk, hogy nem lesz még egy World Downfall, a klasszikus grindcore kedvelői számára kitűnő hír, hogy október első felében öt év után új Terrorizer-album érkezik Caustic Attack címmel. A zenekart mai felállását a mára egyedüli alapítótag Pete Sandoval dobos mellett olyan pedigrés veteránok alkotják, mint a Monstrosity-főnök Lee Harrison, aki itt dobos helyett gitárosi szerepkörben tűnik fel, és Sam Molina, aki ugyanebben a zenekarban gitározott, a Terrorizerben viszont basszusgitározik és énekel. Az tizennégy dalt tartalmazó új albumról két dörgedelmet már nyilvánosságra is hoztak, ezek ketten együtt sem érik el a három percnyi játékidőt, és túlzottan nagy formabontással sem vádolhatók, ugyanakkor a jó öreg Commando játékát mindig élmény hallgatni, a stílus rajongói garantáltan keblükre ölelik majd őket.

A borítót mely a nemrég megjelent idei Monstrosity-lemez frontját is készítő Timbul Cahyono, alkotói nevén Bvllmetalart keze munkáját dicséri, külön is megmutatjuk. 

terrorizercausticattackcd.jpg


hír death metal grindcore új lemez új dalok terrorizer pete sandoval lee harrison sam molina



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása