2018.10.01. 08:08 – Nihil_AK

Lil Xan azért került kórházba, mert túl sok csípős Cheetost evett

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lil_xan.jpg

Azért az is valami, amikor egy tinirapsztár - nevezett Lil Xan vitán felül az, hiszen egy lemeze már van, bár egyes források szerint a művész öt hónappal a megjelenés után, huszonkét évesen bejelentette visszavonulását, más források szerint épp turnéra készül, szóval nem tudhatunk biztosat, be is vettünk két Rivotrilt a hír hallatán - nem holmi kábszertúladagolás, vagy mezei drive-by-shooting miatt kerül kórházba. Lil Xan legalábbis Instagramján arról számolt be, hogy a túl sok csípős Cheetos okán kellett látogatást tennie a fehér köpenyes nénik és bácsik között, és többmilliós követőtáborának azt tanácsolja, hogy mindenki vigyázzon, mert veszélyes drog ez a rágcsálnivaló.

Egyébként meg vagyok győződve arról, hogy valahol az Egyesült Államokban működik egy tinirapper tenyésztőtelep, ahol az alapkiképzés része, hogy a potenciális sztárjelölt huszonéves srácok arcára minél több tetoválás kerüljön, saját fogaikat kicseréljék valamilyen élénk, lehetőleg kék, piros, sárga színűre, valamint lefogyasszák őket negyven kiló körüli testsúlyra. A formai követelmények teljesítése alatt magukat producernek nevező szélhámosok dalonként két-három hangmintából összerakják az úgynevezett zenei alapokat, amelyre később a lónyugtatóval leszedált főhős random káromkodásokkal - az olyan gengszteres, rapperes - tarkított gyermekmondókákat gajdolhat félálomban.

A tenyésztelepről kikerült egyedek, akár a Szárnyas fejvadász replikánsai, számolnak a viszonylag rövid élettartammal, ennek fejében viszont a rendelkezésre álló pár hónap, maximum néhány év alatt fontos magazinok fogják őket kérdezgetni a reggeli kénköves békegalambjukról is, albumaikat pedig nagy múltú nemzetközi lemezcégek - ne felejtsük el megemlíteni ebben az esetben a Columbia Records nevét - fogják eljuttatni a szépreményű ifjúságnak, hiszen példaképekre minden korosztálynak szüksége van. Csak gratulálni tudunk, főleg, miután körülbelül harminc percig gondolkodtunk a cikk megírása közben, hogyan is hívták azt a korszakos egyéniséget, akit idén nyáron lőttek le, meg azt a másikat, aki tavaly novemberben egy Xanax-túladagolásba halt bele. Ez  persze mit sem változtat azon, hogy xerencsére Lil Xan már jobban van, és ha Xsten is úgy xakarja, legalább xolyan jó lemezeket csinálhat, mint az áprilisban megjelent Total Xanarchy.


bulvár hiphop hír kórház rap cheetos nem hiszem el lil xan



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása