2018.10.12. 15:00 – Lángoló Gitárok

Take Your Demons To A Rooftop Bar - Itt a Strong Deformity új dala és videója!

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

img_4287.jpg

Nagyon ritkán jelentkezik új dallal vagy mozgóképpel a Strong Deformity, de ennek most jött el az ideje, és éppen a Lángolón. Tibba, a zenekar régóta külföldön élő tagja szűkszavúan ugyan, de mesélt a körülményekről és továbbra is titkolózik a jövőről. Premier és mininterjú a hajtás után! 

Mit kell tudnunk a most debütáló klipről? 

Új dalokat közvetlenül az előző videó, a Hidden Doors Of Sanctuary után kezdtünk írni. Aztán végül a Take Your Demons To A Rooftop Bar kerekedett felül a többin, ami persze csak jóval később kapta ezt a címet, ami a szöveg egyik sora is. A videót Riba Mario rendező/operatőr vezényletével, valamint Pelle Pál operatőr segitségével forgattuk, aki egyben az old school merga sofőrje is a klipben. A helyszínen sokat agyaltunk, majd végül beugrott a salföldi Pálos Kolostor, ahol egy családi balatoni kiruccanás alkalmával jártunk nem is olyan rég. Mindenképp valami romos helyszínt akart a zenekar, a Pálos rom meg még ráadásul gótikus is, aminek külön örültünk. 

A főszereplő Bús Teodóra, akit a saját maga által tervezett ruhákban lehet látni, és akit egyik barátunk, Sustik Kriszta, az előző klipünk stylistja ajánlott figyelmünkbe. Egy tipikus mai depis lányt alakit, aki sokat gyötrődik, majd végül olyan helyen talál megoldást, ami a komfortzónáján kívül esik, és elsőre tán veszélyesnek is tűnik. Persze mindez inkább szimbolikus módon jelenik meg a klipben. 

Mi lesz az eddigi eléggé hézagos zenekari jelentkezésekkel a jövőben?

Ami a jövőt illeti, felmerült egy album felvételének terve is. Új dalok biztosan lesznek, lehet, kicsit sűrűbben, mint eddig. Koncertdátumaink azonban egyelőre nincsenek, de amint lesznek, a Facebook-oldalunkon közzé fogjuk tenni őket. 

Nincs más hátra, nézzétek és hallgassátok! 

További információk a Strong Deformity Facebook-oldalán.

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier rock hír metal strong deformity elecro miniinterjú #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása