2018.10.15. 13:04 – dankógábor

Mennyire vagy képes kimozdulni a komfortzónádból? Itt a Houdinis új klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Idén júniusban jelent meg a Houdinis zenekar új lemeze Black címmel, amin szerepel egy Unspoken című szám is. Ehhez készített most a zenekar klipet, amit a Lángoló olvasói láthatnak először.

A dal egy igazi energikus, robbanékony, de mégis elegáns szám lett. A videóklipet Bozsik Ádám és Pap Vendel barátaink segítségével forgattuk a Robotban a szeptemberi lemezbemutatónk napján, a backstage-ben, kb. 3 óra alatt. Utólagos köszi Papp Szabinak és Géczi Ricsinek, hogy idő előtt kinyitották nekünk. A Robot gyakorlatilag a legzegzugosabb hely, ami kiválóan alkalmas mindenféle helyszíni forgatásra. Ebben akartunk egy olyan klipet forgatni, amiben a szám mondanivalóját egy kicsit kibontjuk: te mit tennél, ha ez lenne az utolsó pillanatod az életben, mennyire vagy képes kimozdulni a közönyből, a komfortzónádból. A dal zeneileg stadion-rock feeling, szövegileg pedig egy közeli ember elvesztése ihlette.

A videót Mihola Péter frontember vágta és rendezte ismét, ahogy az előző videónál is történt. A klipet fentebb lehet megtekinteni.

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier the houdinis #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása