2018.11.03. 10:52 – Lángoló Gitárok

Ettől David Lynch is táncra perdülne – Holnap este Girls Names a Dürer Kertben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

girlsnames.jpg

A belfasti posztpunk Girls Names két évvel ezelőtti fergeteges koncertje után most friss lemezével hozza el a borongós északról. A Stains On Silence a David Lynch filmek hangulatát hozza el nekünk november 4-én a Dürer Kertbe. Programajánló a hajtás után. 

A Girls Names soron következő negyedik lemezével egy célt tűzött ki kezdetben: egy régimódi felvételt szerettek volna készíteni, körülbelül 30-35 percnyi anyaggal, ami után a hallgató egyből az ismétlés gomb után nyúl. Noha kis híján el sem készült az anyag – a tagok még egy darabig a zenélést is hanyagolták és visszamentek főállásban dolgozni - végül a Stains on Silence messze túlszárnyalta a csapat elvárásait: a többszörös metamorfózison átesett dalok a zenekar állhatatosságáról tanúskodnak, miközben a frontember, Cathal Cully ismét mesterien épített szavakat borongós zenéjük köré. A Belfastra jellemző sötét hangulat jellemzi a nyolc számos Stains On Silence-t is, mégsem javasoljuk senkinek a tánccipők mellőzését a zenekar közelgő budapesti koncertjén, november 4-én a Dürer Kertben.

További információk a zenekar honlapján és a Facebook-eseményen!  


programajánló koncert posztpunk hír belfast dürer girls names new beat



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása