2018.11.05. 16:00 – dankógábor

Kaja, pia, zene, kerek fenekek és cicik, póker, haverok, szomszédok - Itt a Gypo Circus új videója

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dzsipo.png

Új klipet készített a balkáni ethno-punkban utazó Gypo Circus. A 2011-ben alakult szegedi csapat zenéje a Django Reinhardt/Manu Chao/Gogol Bordello-vonalon mozog, mindezt nyakonöntve a Kusturica- és Guy Ritchie-filmek hangulatával. A klippel kapcsolatban a zenekar vezetője, Sanyi Kecskeméti basszusgitáros foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat:

A kisfilm a banda víziója a jelenleg divatos popdalok klipjeiről. Minden benne van, amit a nagyon menő Miami medencés klipek kliséiről gondolunk. Kaja, pia, zene, kerek fenekek és cicik, póker, haverok, szomszédok, mindezt a sajátos Gypo feelingel fűszereztük, szóval all in-t toltunk, reméljük a 18-as karikába még belefér! Elhívtuk a  legjobb haverjainkat, többek között a Barbears tagjait, a Magna Cum Laude volt dobosát Kilián Imit és csatlakozott a fékevesztett bulihoz DJ Lennard és Gabriel B is. Mindannyian imádkoztunk, hogy a fesztiválszezon közepén leszervezett forgatáson minden stimmeljen, már csak a napsütés hiányzott, majd félnapos eső után a Jóisten ránk kacsintott! Olyan házibuli kerekedett, amit azóta is emlegetünk és tervezgetjük, mikor ismétlehetjük meg, és amilyen az őszi időjárás, erre még komoly esélyünk is lehet.

A videó:

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png


#hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása