2018.11.17. 12:36 – Lángoló

Új Within Temptation-dal az In Flames énekesével + Játék koncertjegyért és VIP csomagért!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

wit2018.jpg

Nemrég debütált a Within Temptation második videója a Resist című, decemberben érkező új albumról. A Raise Your Banner lesz a második kislemez, a dalban pedig hallható Anders Fridén az In Flames énekese is. A dalszöveges videó valószínű sokakat meglep majd, hiszen egy keményebb, hörgős betétekkel kiegészített dallal jelentkeznek a hollandok, akik közleményükben nem is rejtik véka alá, hogy ez az új szerzemény sok szempontból szembemegy a korábbi lemezek zeneiségével, és készen áll arra, hogy új irányokat nyisson a Within Temptation számára. Ígéretük szerint a Resist is egy igazi metállemez lesz, amelynek témaválasztását a múlt és a jövő társadalma inspirálja, zenei és személyes értelemben egyaránt.

A Scott Kennedy által rendezett friss szöveges videót itt nézhetjük meg: 

A holland szimfonikus metálcsapat egy hosszabb kihagyás után, a 2014-es Hydra lemezt követően adja ki a mostani albumot, és egyben turnéra is indul: Budapestre december 12-én tér vissza, ahol a Tüskecsarnokban játszanak majd. Korábban már egy dalt bemutattak, ehhez klip is készült, ráadásul a Papa Roach frontembere, Jacoby Shaddix is szerepel benne. Ezt itt lehet megnézni:

JÁTÉK

A decemberi koncerttel kapcsolatban a Concerto Music és a Lángoló játékot is hirdet. A nyeremény egy 2 főre szóló ajándékcsomag, ami a koncertre szóló állójegyek mellett tartalmaz egy találkozási lehetőséget a zenekar tagjaival, valamint egy VIP passzból, szövetszatyorból és turnépólóból álló ajándékot is. A szerencsések kapunyitás előtt bejuthatnak a helyszínre, fotót készíthetnek a zenekarral, bekukkanthatnak az öltözőkbe az és a beállást is megnézhetik.

Az alábbi kérdésekre adott választ kell elküldeni a jatek@langologitarok.hu címre Within Temptation-játék tárggyal. Csak az ezzel a tárggyal érkező levelek vesznek részt a sorsoláson, a többi azonnal törlésre kerül. Az e-mail küldésével a nevezők beleegyeznek, hogy a játék végéig megőrizzük a címüket. A nyertest e-mailben értesítjük. játék vége november 25. A nyertes címét átadjuk a koncertszervezőnek, hogy a nyereményekkel kapcsolatban a részleteket egyeztetni tudják.

És akkor a kérdések:

  • a budapesti koncerthez képest mikor jelenik meg a Resist című nagylemez?
  • hányadik stúdiólemeze lesz ez a Within Temptationnek?
  • mikor járt először Magyarországon a zenekar?

within temptation



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása