2018.11.22. 09:08 – Lángoló

Kellemes mészárszék - Budapestre érkezik az 5 éves MORD Records

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bassmooy.jpg

Indusztriális hatásoktól sem visszariadó, extatikus partykat prezentáló zenei csapat érkezik Budapestre, ráadásul jegyeket is nyerhettek a Dürerben megrendezendő buliba a Lángoló jóvoltából.

Nem gitárok fognak lángolni, hanem max a lemezjátszók, de ez metál lesz, méghozzá a legjobb eresztésből, az tuti. A rotterdami MORD Recordsról bátran kijelenthető, hogy 5 év alatt zászlóshajóként járult hozzá jellegzetes stílusával a techno újragondolásához, amihez a korszak legkarakteresebb és legnagyobb hatású előadóit sikerült egy fedél alá terelnie. A kiadó számos jelentős kiadványt tudhat magáénak, illetve olyan előadók útját egyengette, mint Rebekah, Kwartz, vagy Under Black Helmet, valamint kiadványaik között szerepel a technólegenda Oscar Mulero, Anastasia Kirstensen, Endlec, vagy épp Ritzi Lee zenéi.

Ezt az 5 évet pedig a kiadó egy különleges, világkörüli showcase-szel ünnepli, amelynek egyik választott állomása Budapest lesz, ahová november 23-án érkezik a Raveyard meghívására.

Ráadásul nem is akárkikkel fogja magát képviseltetni a MORD, ugyanis jön a csodálatos label boss Bas Mooy - alant bele lehet hallgatni Boiler Room-os és Tresor-béli fantasztikus mixeibe és a bulira készülni velük keményen - , na meg a hazai közönség által régóta visszavárt Ansome, méghozzá élő szettel, illetve ott lesz UVB is. Hazai részről pedig az újgenerációs underground techno két tagja fogja kiegészíteni az estét: a kiváló Man + Machine, aki egyben a buli házigazdája is lesz, illetve a Der Morgen-úttörő Experimental.

A jegyekkel és a bulival kapcsolatos minden infó megtalálható az eseményben.

JÁTÉK

Két páros jegyet is nyerhetnek a buliba azok, aki megírják nekünk MORD-játék tárggyal a jatek@langologitarok.hu címre, hogy a Man + Machine a negyedévszázados születésnapját ünneplő Anima Sound System melyik emblematikus számából készített remixet a közelmúltban.


játék



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása