2018.11.22. 11:18 – dankógábor

Slipknot és Slash a Volt fesztiválon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

slipknot_1.jpg

Mondjunk többet? Előbbi harmadjára jön Magyarországra, másodszor fesztiválra, utóbbi már a Volton is játszott. Külföldről egyébként jön még Parov Stelar, Robin Schulz és LP is, magyar részről meg, minő meglepetés, lesz Tankcsapda, Rúzsa Magdi, Punnany Massif és a Majka és a Ők nevű formáció. Szóval megint elég eklektikus lesz a felhozatal. 

A következő hetekben a terveink szerint újabb hazai- és világsztárok leigazolásáról adhatunk majd hírt a VOLT rajongóinak. Az early bird-jegyelővétel azonban már december 5-én elindul, amikor 72 órán át kedvezményesen áron lehet hozzájutni a bérletekhez. Újdonság, hogy a napijegyek esetében a jegyárforduló nem dátumhoz, hanem mennyiséghez kötött, vagyis aki gyorsabb, olcsóbban juthat belépőhöz

– mondta el Lobenwein Norbert, a Telekom VOLT Fesztivál alapító-főszervezője. Jövőre egyébként visszaáll a régi rend, csak négy napos lesz a buli Sopronban.


slipknot



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása