2018.11.29. 15:30 – Lángoló Gitárok

A menetelő lányoktól Dionüszoszig - Nyerj páros belépőt a Dead Can Dance budapesti koncertjére!

A játék második fordulója

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dead-can-dance-early-days.jpg

Két hete hirdettük meg azt a kétfordulós nyereményjátékot, amelyben egy szerencsés olvasónk páros belépőt nyerhet a Dead Can Dance jövő júniusi Budapest Sportarénás koncertjére. Az első részben közzétett kérdésekre nagy örömünkre rengeteg helyes megfejtés érkezett eddig, és ahogy ígértük, ma jön a második forduló újabb három kérdéssel. A játékosoknak nem árt képben lenniük a zenekar karrierjének különböző állomásaival, de nem kérdezünk semmi olyasmit, amit nem lehet egy kis utánajárással megválaszolni. 

A Dead Can Dance Európa-turnéja a jövő év egyik kivételes eseményének ígérkezik, hiszen ahogy a játék első részéhez kapcsolódó cikkben írtunk erről, a zenekar teljes pályafutását felidézi majd ezeken a koncerteken. A nagy érdeklődés okán több állomáson dupla koncertet adnak, Budapesten viszont csak június 26-án lesznek láthatók a Papp László Budapest Sportarénában.

A kétfordulós nyereményjátékban a koncertet szervező Showtime Budapest egy páros belépőt ajánlott fel a koncertre, így aki helyesen válaszol az összesen hat kérdésre, és segít nekünk egy kicsit a rendezvény promóciójában, könnyen lehet, hogy jövő nyáron másodmagával a Lángoló Gitárok vendégeként lehet ott a nézőtéren, és képletesen szólva már a karácsonyfa alá megérkezik a belépője. Az első három kérdést itt találjátok meg, most pedig jöjjön a folytatás. Vigyázat, ezúttal egy beugratós kérdésünk is van!

4. Melyik városban alakult a Dead Can Dance?

a. Melbourne

b. London

c. Sydney

5. Melyik filmzeneszerzővel dolgozott együtt Lisa Gerrard?

a. Hans Zimmer

b. Pieter Bourke

c. Ennio Morricone

6. Mi a címe Brendan Perry második szólóalbumának?

a. Ark

b. Eye of the Hunter

c. The Scavengers

Ha figyelemmel követitek heti frissítésű Dead Can Dance-sorozatunkat, melyben már írtunk a néhány hete megjelent új albumról, újrahallgattuk a harminchárom éve megjelent Spleen and Ideal dalait, és amelynek következő részeiben Lisa Gerrard, és végül Brendan Perry munkássága kerül majd szóba, néhány kérdésre különösebb keresés nélkül is választ kaphattok.

A megfejtéseket szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk, Lángoló - Dead Can Dance - játék tárgyú levélben. A válaszokat elfogadjuk fordulónként és egyszerre beküldve is december 12-én, szerdán éjfélig. A sorsolás után a beérkezett e-maileket töröljük az adatbázisól. Nem kötelező, de megköszönjük, ha megosztod a játékhoz kapcsolódó cikkeket az idővonaladon, esetleg ajánlod kommentben a rendezvényt annak, akit szívesen magaddal vinnél koncertre.

További információk a rendezvény Facebook-eseményén! Jegyek az Eventim hálózatában rendelhetők. 


programajánló koncert hír nyereményjáték dead can dance wave world music dark wave worldbeat neoclassical



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása