2018.11.30. 11:00 – Lángoló Gitárok

Searchin' For Gods, Livin' Like Dogs - Hallgasd meg az Atomic Playboyz első albumát!

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

atomic_playboyz_bandphoto.jpg

Ma jelenik meg a saját meg a tagok saját meghatározása szerint rock-shock-popban utazó budapesti Atomic Playboyz első albuma a GrundRecords gondozásában. A tizenegy dalt tartalmazó Searchin' For Gods, Livin' Like Dogs jó eséllyel szimpatikus mindenkinek, aki szereti a nyolcvanas évek Sunset Stripjének világát felidéző glam és sleaze hangulatú rockzenét. Az albumot először itt, a Lángoló Gitárokon hallgathatjátok meg teljes egészében! 

A zenekar tagjai, Norbi Ramone énekes, Yeah Tee gitáros, Dan Dalton basszusgitáros és Titusz Glamchild dobos a következőket mondták el magukról és az most megjelenő albumról: 

Az Atomic Playboyz 2013-ban alakult, de jelenlegi, véglegesnek tekinthető formáját 2015-ben nyerte el. Stílusuk leginkább a glam, a sleaze és a hard rock kategóriákhoz áll közel némi punkos felhanggal vegyítve. Mivel azonban egyik kategóriába sem illenek teljesen bele, így egyedien a ROCK-SHOCK-POP elnevezést használják. Fontos számukra, hogy a külsőségekben is érvényesítsék mondanivalójukat. Több külföldi, és magyar zenekar bizalmát elnyerték már az évek során, és bíznak benne, hogy a közönség is hasonlóképp vélekedik majd a bemutatkozó lemezt meghallgatva, ha pedig elmegy a koncertjükre, átszellemül és átérzi a ROCK-SHOCK-POP lendületét.

Első lemezünk címe Searchin’ For Gods, Livin’ Like Dogs.  Hangulatában és szövegvilágában is többnyire vidám hangvételű, de mégis találhatók benne elgondolkodtató elemek, amik miatt esetleg pozitívabb irányba változhat a hallgató hozzáállása a további életében.

Az Atomic Playboyz ma este 20 órától a Gihádaliftben tartja lemezmegjelenési buliját, ahol az album is megvásárolható lesz, utána pedig dedikálás és party a Tornádó Csocsó Klubban

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png


budapest premier pop rock magyarország glam hír shock sleaze teljes album grundrecords atomic playboyz #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása