2018.12.11. 15:45 – Nihil_AK

Cannibal Corpse - Betörés és hatósággal szembeszegülés vádjával tartóztatták le Pat O' Brient

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

pat-obrien-cannibal-corpse_mugshot.png

Igen kellemetlen hírek érkeztek a Cannibal Corpse felől, ugyanis Pat O'Brien gitárost betörés és hatósággal való fegyveres szembeszegülés vádjával letartóztatták. A WFTS Tampa Bay értesülései szerint helyi idő szerint hétfőn este 7 óra körül O'Brien betört egy szomszédos házba a floridai Northdale-ben, miután egy másik forrás szerint saját lakásában tüzet okozott, gyaníthatóan robbanó lőszerekkel.

A rendőrségi jelentés szerint amikor a két, ezidáig nem azonosított sértett felkérte O'Brient, hogy azonnal távozzon, a gitáros egyiküket földre vitte, majd a hátsó kert irányába menekült a házból. A jelentés szerint a betörést vizsgáló rendőrök végül otthona közelében, egy kerítés mögött rejtőzve találták meg O'Brient, aki elmondásuk szerint kést fogott rájuk, ezért a helyszínen egy elektromos sokkolóval ártalmatlanná tették és letartóztatták.

Egy másik helyi lap, a WFLA arról számolt be, hogy a gitáros nem sokkal azelőtt tüzet okozott saját lakásában. A Hillsborough megyei tűzoltók körülbelül egy óra múlva voltak képesek megfékezni a tüzet, amit tovább bonyolítottak a lakásban tárolt, felrobbanó lőszerek, katonai lángszórók.

A letartóztatás azért is különösen kellemetlen, mert a Cannibal Corpse épp tegnap jelentette be, hogy a zenekar lesz az egyik vendég a Slayer búcsúturnéjának Észak-Amerikai szakászán. Az ügy további részleteiről folyamatosan beszámolunk. 


hír letartóztatás death metal cannibal corpse rendőrségi ügy pat o brien



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása