2018.12.14. 10:37 – Á.Sza

Saját koncertjéről dobták ki a Bauhaus énekesét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

peter-murphy.jpg

Peter Murphy, a posztpunk/gothic rock egyik úttörő zenekara, a Bauhaus énekese jelenleg egykori zenésztársával, David J basszusgitárossal járja a világot a Bauhaus 40 éves megalakulását ünneplő turnéval. A többször is drogbotrányba keveredett, szebb napokat is megélt 61 éves frontember szerda este Svédországban koncertezett, amikor újra elszakadt nála a cérna.

A 'Bela Lugosi's Dead' gótikus rockhimnusz énekese állítólag hangtechnikai problémák miatt kezdett hirtelen ámokfutásba; először a színpadi világítást kezdte el rongálni, majd üvegpalackot dobott a közönségbe. A Mark Gemini Thwaite gitáros szerint is erősen ittas énekest a koncert megszakítása után a biztonságiak eltávolították az épületből, majd - ahogy az a lenti videón is látszik - földre is teperték:

Az incidens után a gitáros megerősítette a Pitchforknak, hogy a sajtóhírek ellenére nem történt letartóztatás, mindenki jól van, Peter Murphy-t pedig visszaküldték a hotelbe, hogy kijózanodjon.

A 2006-ban végleg (?) feloszlott Bauhaus egyébként november végén jelentetett meg egy jubileumi kiadványt, a The Bela Session című demó EP-t, a Bela Lugosi's Dead mellett eddig kiadatlan felvételekkel.

Bela Lugosi's Dead a 2005-ös Coachella fesztiválon:

 

 


Bauhaus Peter Murphy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása