2018.12.25. 10:00 – Lángoló Gitárok

Itt a ZPZ kedves, fülbemászó új dala, a Jó éjszakát 2., a hozzá készült videóval együtt

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

zpz.jpg

Teljesen biztos, hogy a saját meghatározása szerint köcsögmetált játszó ZPZ - Zöldpinkódzöld - Magyarország egyik legelmebetegebb zenei társulata, akiknek nevéhez olyan kultikus mesterművek fűződnek, mint a Kutyasétáltatók balladája, vagy a Saturdayplace, ismertebb címén Szombathely szép állomás. Bár a zenekart eddig nem fedezte fel magának a mainstream, remélhetőleg ez a helyzet hamarosan megváltozik, hiszen hamarosan új albumot jelentetnek meg Vasnéni címmel, amiről a mai jeles napra való tekintettel érkezik egy, az ő szavaikkal élve egy kedves, fülbemászó dal, igazi ünnepi hangulattal és a rájuk jellemző végtelen szeretettel. Ez pedig nem más, mint a Jó éjszakát 2., melynek szürreális látványvilágához képest Salvador Dalí elfolyó órái giccses csendéletekké silányulnak. Az állítás valóságtartalmáról a hajtás után győződhettek meg.

A zenekar tagjai - Ostor, Pöttyös labda, Gomba, Fésű, Rakéta, Hajó - a következőképpen mutatták be a most debütáló szerzeményt:

A világ egyetlen köcsögmetál stílusban utazó zenekara 2019 első napjára új lemez megjelenését ígéri. Ennek előszeleként elkészített "Jó éjszakát! 2." című kisfilmjükben egy átlag magyar zenekar előtt álló utat mutatják be: gyönyörű magyar tájak, forró hangulatú mulatós stúdió, fagyos és kopár decemberi Szigetfesztivál, majd az éltető Nap. A bizarr utazásnak Budapest mindenki felett álló képződménye vet véget ingerült hangnemben.

A lemezbemutató koncert január 12-én, szombaton lesz a Dürer Kertben. A fiúk elmondása szerint nem lesznek olyan köcsögök, hogy addig meg sem jelentetik a lemezt, a megjelenés és a feszült figyelem tehát fokozottan ajánlott. További információk a zenekar weboldalán és Facebookján!

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier rock hír metal videóklip új dal zpz köcsögmetál #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása