2018.12.26. 11:26 – Kovács.Attila

Hat percnyi éteri szépség - Anna Von Hauswolff énekel Yann Tiersen Koad című friss dalában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

yann-tiersen-50.jpg

Bár néhány napja már nyilvánosságra hozták, Anna Von Hausswolff tegnap tette közzé Facebookján ezt a Yann Tiersennel közös dalt egyfajta karácsonyi ajánékként, melynek címe Koad. A francia avantgárd zeneszerző és előadóművész, akinek munkáját többek között olyan filmzenék dicsérik, mint az Amelie csodálatos élete, vagy a Good Bye Lenin!, majd' hat perces, környezeti hangokat tartalmazó szerzeménye pont olyan, mint amire a két közreműködő neve alapján számíthatnunk: minimalista, emelkedett, éteri, és tele van szépséggel. A drónfelvételes természeti képekből összevágott videó a maga egyszerűségében szintén gyönyörű. Az ilyesmire fogékonyak mindenképpen hallgassák meg!

A Koad, melyben Anna Von Hauswolff énekel, Tiersen hamarosn megjelenő Stream című albumának előhírnőke.
A dal környezeti felvételeket tartalmaz, melyek a devoni Schumacher College mögött található vörösfenyő erdőben készültek. Az intézmény a világ egyik vezető ökológiakutató intézménye, amit a szerző úgy jellemez, mint a remény központosulását egy kis helyen. A Schumacher College elmondása szerint nagy hatással volt a lemez egészére, és segítettek formába önteni olyan mindenki számára húsbavágó témákat, mint az ökológia, a környezet, és a természettel való kapcsolatunk.


hír kortárs yann tiersen minimal avantgarde új dal anna von hauswolff



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása