2019.01.07. 09:54 – Lángoló

Szétturnézta magát külföldön a Firkin, és videót is készített róla

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

firkin.jpeg

A Firkin már évek óta a hazai exportzenekarok egyik éllovasa. Olyan fesztiválokon játszották a fuvolával és hegedűvel fűszerezett rockzenéjüket, mint a Wacken, a Summer Breeze vagy a Rockharz, de itthon is ismerősen csenghet a név, mivel a Sziget idén megszűnő világzenei nagyszínpadán is láthattuk már őket főműsoridőben. Novemberben ráadásul átturnézták Németországot a Saltatio Mortisszal, a németek egyik topzenekarával, amiről vlogot indítottak, és ennek itt van most a premierje. Hatalmas előrelépés ez a Firkin életében, egy ilyen koncertsorozat rengeteg lehetőséget tartogat magában: a legnagyobb ügynökségek és kiadók vezetőivel ismerkedni nem kis dolog; és a történet itt nem is áll meg.

A Fonogram-díjas zenekar májusban önálló headliner turnén nyomja Németországban. A csapat gondoskodott arról, hogy mindenki feltegye magában a kérdést, kik is ők: F**kin’ Who? Tour 2019 névvel játszanak majd Hamburgtól Frankfurtig, Berlintől Münchenig, Bochumtól Lipcséig. Következő koncert pedig: január 25. Helyszín: A38.


firkin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása