2019.01.14. 17:00 – Lángoló Gitárok

Loam - Meditatív hangulatú dalhoz forgatott videót az Angertea

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

angertea_2019.jpg
Új videóval jelentkezett az Angertea. A Sidetrack (An Acoustic Act to Eradicate Torture) album lírai oldalát felvillantó Loam című dalhoz a zenekar régi alkotótársa, Lóránt Demeter készített meditatív, gyönyörű képi világú animációs filmet. A premier mellett néhány friss hírünk is van a zenekartól, érdemes tovább olvasni!

A Loamról és a hozzá készült klipről a zenekar frontembere, Mihály Gergely így beszélt: 
Lóránt Demeter rendezővel nem először dolgozunk együtt. A kétezres évek legelején az első klipünket is ő rendezte, és azóta jó pár videónkat ő jegyzi. A dal egy nagyon nyugis elszállás, dob sincs benne. Számunkra kicsit a Twin Peaks hangulatát idézi, talán az üveghangos basszusgitár miatt.
A rendező, Lóránt Demeter így nyilatkozott a videóról:
Amikor először meghallottam a dalt, rögtön egy lassan mozgó, organikus világot képzeltem hozzá - erre építettem fel a látványt 3D-s technikával absztrakt elemeket is alkalmazva, hogy a végére egy humanoid figurává álljon össze a kavalkád.
Az Angertea jelenleg karrierjének egyetlen akusztikus koncertjére készül, amit február 9-én adnak a szentesi Favágóban, utána pedig egy rövidebb, de annál hangosabb tavaszi turné következik. További aktualitás még, hogy meghívást kaptak egy amerikai jótékonysági válogatáslemezen való szereplésre, amelyen egy Faith No More-feldolgozást játszanak majd. A Faith No More ex-énekese, Chuck Mosley  másfél éve hunyt el, az album bevételeit az ő családjának javára ajánlották fel a közreműködők. Erről Gergő a következőket mondta: 
Az eredetileg az Introduce Yourself lemezen szereplő Death March angerteás verzióját csináltuk meg, amibe meghívtuk vendégszerepelni a brit Obiat zenekar énekesét, Laz-t. A válogatásalbum hamarosan meg is jelenik, de a dal felkerül majd arra az új, négy-öt dalt tartalmazó új Angertea EP-re is, ami nagy valószínűséggel még ebben az évben napvilágot lát. 
További információk a zenekar Facebookján, valamint az akusztikus koncert Facebook-eseményén


premier magyarország hír metal videóklip angertea sludge nagymágocs



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása