2019.01.14. 19:00 – Lángoló

Úgy hibátlan, ha van hibád! - Új dal az aranylemezes Intim Torna Illegáltól

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

intim_torna_illegal_press_photo_2_bikali_sandor.jpg

Lemezbemutató turnéja során január 19-én az Akvárium Nagyhallban tartja budapesti koncertjét az Intim Torna Illegál, melynek Élni jöttünk című, még tavasz legvégén megjelent lemeze pár napja bearanyozódott. Mindezt megünnepelendő vadonatúj fényekkel és egy vadonatúj dallal is érkeznek a sok ismert sláger mellett. A fényeket még nem tudjuk megmutatni, de a Hibátlan című dal most itt, a Lángolón debütál.  

Az ITI 2018 tavasz végén jelentette meg legfrissebb, negyedik nagylemezét Élni jöttünk címmel, melyről legutóbb decemberben a BÚÉK című filmben is hallható Minden kedden című dalhoz készült a filmvígjátékhoz kapcsolódó videóklip. került A fizikai formátumban, MOL-kutaknál kapható album pár napja aranylemez lett.

Dorogi Péter frontember:

Közben sokat dolgoztunk a színpadi show-n, amit 2019 január 19-én mutatunk be a nagyérdemű publikumnak. Erre az alkalomra készítettük el a Hibátlan című dalt, amellyel szeretnénk a rajongóinknak megköszönni, hogy aranylemezzé válhatott az Élni jöttünk és viszonozhatjuk azt a szeretetet, amit egész évben kaptunk.

A Hibátlan című dalról:

Nem kell jobbnak, szebbnek vagy sikeresebbnek lenni, a boldogság-boldogtalanság nem egy verseny. Lehetsz boldog, boldogtalan, szegény, gazdag, csúnya, szép, felnőtt, gyerek, öreg, fiatal, lusta, szorgalmas, beteg, egészséges, senki sem hibátlan, és nem is kell a hibátlanságra törekedni. Úgy hibátlan, ha van hibád. Mindannyian különbözünk egymástól, és ez tesz minden egyes élőlényt egyedivé. Ezt az egyediségünket folyton meg akarja változtatni a környezetünk, és amikor szeretnénk megfelelni ennek az elvárásnak, állandóan megpróbáljuk beleerőltetni a személyiségünket és a megjelenésünket sztereotip szerepekbe, és így lassan elveszíthetjük azt a kincset, amit kaptunk a születésünkkor: az megismételhetetlen egyediséget és a boldogságot.

És már csak az új dal van hátra:

A nagylemez is itt van, a miheztartás végett:

A zenekart korábban elkísértük tunéziai klipforgatásra is, erről itt lehet olvasni.


premier intim torna illegál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása