2019.01.18. 11:31 – Lángoló

Blue Horizon - Jön a Santa Diver új lemeze, egy kis ízelítő róla

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

szesztay.jpg

Aki nyitott a jazz modern, kísérletezőbb kedvű irányzatai felé, az biztosan találkozott már Kézdy Luca jazzhegedűs és a Santa Diver zenekar nevével. A több, mint tíz éve működő formációt Szesztay Dáviddal alapították, akit a Kiscsillag tagjaként és immár szólóelőadóként is megismerhettünk. A hegedű (+effektek), basszusgitár, dob felállású trió harmadik pillére a fiatal jazzgeneráció egyik leginnovatívabb szereplője, Szegő Dávid 2015 óta tagja a zenekarnak.

A csapatnak 2017 decemberében jelent meg harmadik albuma Deep Diving címmel és elmondásuk szerint 90 százalékban már meg is írták már következő lemezük anyagát melynek kompozícióit már koncerteken hallhatjuk majd tőlük. Az új album előzeteseként vettek fel két számot még novemberben, egy live video session alkalmával a Barázda Stúdióban. A hangfelvételt Dióssy Ákos készítette, a videót a Mil Colibries / Ezer Kolibri csapata, Takács István Gábor és Bordás Róbert. Az első számot - 68 - már decemberben közzétették, a Blue Horizon című szerzeményük most hallgatható meg először nyilvánosan itt a Lángolón.

A zenekar következő koncertjei:

  • február 2. - Fonó
  • február 12. - Debrecen, Nagyerdei Víztorony
  • március 5 - Opus Jazz Club

premier santa diver



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása