2019.01.18. 20:08 – dankógábor

Ment a buli ezerrel, aztán megjelent Varg - Itt a Mayhem-film teljes előzetese

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lords-of-chaos-still-2_24175749577_o-1000x515.jpg

Eddig csak pár másodpercet lehetett megnézni a Lords Of Chaos című filmből, ami az ugyanilyen című könyv alapján készült, és leginkább az egykori Mayhem-vezér, Euronymous életét járja körül. A megfilmesített, még életben lévő szereplők, vagy a norvég black metal színtér elismert zenészei eddig egytől egyig rosszat mondtak róla (már aki megszólalt). A Satyricon énekese például azt nyilatkozta nekünk, nem igazán tudja elképzelni, hogy jó film szülessen egy rossz könyvből, de majd meglátja a végeredményt.

Meg fogom nézni, mert nagyon szeretném ha nem lenne igazam, de romantikus film a norvég black metal történetéből? Hogy lehetne ez jó?

Egy ideig azt is pletykálták, hogy nem lesz benne a Mayhem zenéje, de hallhatóan mégis benne lesz, és egyesek szerint maga Necrobutcher Mayhem-basszusgitáros segített ezeket összerakni. Tiszta misztikum az egész, mint a magyarországi forgatás.

A fenti trailer alapján viszont egy elég hatásvadász filmet kapunk, ahol a Mayhem csak bulizni akart, aztán megjelent Maga Az Ördög (Varg Vikernes), és mindent megváltoztatott. Fekő kollégával rögtön össze is vesztünk, hogy most jó lesz-e vagy sem (szerinte igen).


mayhem



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása