2019.01.28. 09:14 – dankógábor

Állítólag áprilisban jön az új Tool-lemez, vagy csak a dobos megint félrebeszélt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

toolcarey.jpg

Danny Carey Tool-dobos megint emberek közé ment és megint beszélt össze-vissza. Most a NAMM hangszerkiállításon osztogatott autogramot, amikor valaki teljesen váratlanul feltette neki a kérdést, hogy vajon mikor jelenik meg az új Tool-lemez. Carey erre teljesen váratlanul azt felelte, hogy

április közepén megjelenik. Ez a terv legalábbis.

Na most, ha Danny Carey-n múlt volna, akkor már nem az ötödik, hanem a hatodik Tool-lemezért nyafognánk egy ideje, de legalábbis már egy éve az ötödiket hallgatnánk, mivel legutóbbi prognosztizálásban azt mondta, 2018 tavaszán meg kellene jelennie. Nem történt ilyen. Bizakodásra adhat viszont okot, hogy Maynard James Keenan Tool-énekes azt írta nemrég, hogy hónapokkal ezelőtt felénekelte a lemezt, már csak a keverés van hátra, ami "hosszú folyamat." (Plusz ugye a saját szemünkkel láttuk, fülünkkel hallottuk tavaly júniusban Londonban a Golden Gods díjátadón, hogy 2019-re ígérte a Tool-lemezt.) Szóval lehet tényleg csak pár hónap van hátra. Plusz a zenekar egyik munkatársa kitette Instagramra, hogy hallotta az elejétől a végig a cuccot, és megérte a 13 év várakozást. Mondjuk ő mit mondana mást. Majd mi megmondjuk milyen lett. Ha megéljük.


tool



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása