2019.02.20. 11:00 – Lángoló

100 év az Open Road Fest színpadán - Itt a jubileumi line-up

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

edda_cut.jpg

Évszázadnyi minőségi zene és önfeledt életigenlés - erre készülhetünk az idei Harley-Davidson Open Road Festen. A szülinapi bulisorozatnak is beillő alkalom ugyanis összesen 100 év ünnepe lesz: a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd 10, 30 és 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok. Sajtóbejelentés a hajtás után! 

A hazai rock szcéna színe java megfordul június 5-9. között Alsóörsön. A két világsztár, Glenn Hughes, a Deep Purple korábbi énekese és a Europe mellett érkezik a 30 éve dübörgő Tankcsapda, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol feat Karácsony James (LGT), a Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, a Zorall, Ripoff Raskolnikov, Zsola és a 10 éves zenekara, és egy idén 40 éves fennállását ünneplő legendás csapat is színpadra lép.

A szülinapos sereg mellett az EDDA Művek is nosztalgikusan gondol vissza egy-egy jelentősebb évfordulóra. Pataky Attila egyik kedvenc története például épp a 60. születésnapjához kötődik, amelyet igazi rockerhez méltóan barátai, némi alkohol és néhány csinos táncos lány körében ünnepelt:

Éjfél után kiültettek egy székre, hogy most jönnek a meglepetés csajok és így is lett, majd egy hatalmas dobozt toltak be, amiből kiugrott még egy lány, aki elkezdett felém araszolni. Alig vártam, hogy közel érjen, amikor belém fúródott a tekintete én pedig tudtam, hogy ismerem. Orsi volt, a feleségem! Ennél nagyobb meglepetés nem érhetett volna.

A jubileumi menüt hazánk legkiválóbb tribute bandái, az ACid/DC, Led Zeppelin Session és a Hollywood Rose egészítik ki. Könnyed desszertként pedig blues formációk előadását fogyaszthatjuk. A teljes line-up már elérhető a honlapon, érdemes hangolódni!

További információk az Open Road Fest weboldalán és Facebookján


edda tankcsapda ganxsta zolee kartel aws ivan and the parazol



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása