2019.02.22. 14:00 – Lángoló Gitárok

A köntösöktől Rocky Balboáig - Itt a Bad Habit új klipje, a Nyár

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dsc00020_m.jpg

Dallamos punk, köntösök, napszemüveg, mellszőrzet, egy unikornis és egy kis Rocky Balboa. Ez jellemzi röviden a Bad Habit új klipjét. A debreceni csapat ezúttel új felállással és kisfilmmel jelentkezett, amit a nyáron megjelent Csavargó kislemez Nyár című nyitódalához forgattak. Premier a hajtás után! 

A Csavargó kislemezről ez már a harmadik klipdal, és nem csak abban az értelemben különleges, hogy ez az első, amit öten forgattak a srácok.

Marci: Sokat jelent nekünk ez a szám, mivel ez volt az első magyar nyelvű dalunk, és annyiból különleges, hogy egy tehetségkutatóra írtuk 2016-ban, mivel nem volt magyar felvételünk, amiből minimum egyet vinni kellett volna. Így aztán megírtuk az indulás előtt, reggel, a próbateremben - délután pedig megnyertük vele a tehetségkutatót!

Ez a punkos három és fél perc jellemzi talán legjobban a zenekart és üzenetüket, éppúgy, ahogy a videóklip megvalósítása. Annak ellenére, hogy - ahogy a címéből is kiderül - ez egy bulizós, ízig-vérig nyári dal, a forgatás télen zajlott, amiről természetesen egy werkfilm is készült. 

Máté: Szeretjük az ellentéteket, amik kiegészítik egymást. Ebben az esetben is így van. A dal és klip fő üzenete, hogy a nagyvilágban lehet tél vagy lehetsz akár szomorú, mert hiányzik valami, attól még fejben nálad lehet bármikor nyár és érezheted jól magad. 

A klip helyszínéül a debreceni Ifiházat illeti a köszönet. A hangzásért Gyarmati Balázst, aki újramaszterelte a dalt, így még nagyobb lendületet adva annak. A trombitaszólamot Danyi Zoltán játszotta, a klipet pedig a debreceni Atomic Média forgatta.

 További infók a zenekar Facebookján és Instagramján


premier punk magyar rock videó hír debrecen bad habit



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása