2019.02.24. 09:36 – Nihil_AK

A Brujeria és az amerikai cár - Új kislemez minden idők legszórakoztatóbb death metal zenekarától

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

brujeria_1.jpg

A Brujeria legénysége nagy örömünkre egy most közzétett friss dallal folytatja az olyan ellenállhatatlan mesterművek sorozatát, mint a Pito Wilson, az Anti-Castro, vagy a Viva Presidente Trump! Az Amaricon Czar ráadásul ismét Amerika legnagyobb karriert befutó szállodatulajdonosát énekli meg. A szokás szerint ékes spanyol nyelven megszólaló szöveget sajnos eddig nem sikerült felkutatnunk, de a dal intrójából, a lemezborítóból és a szövegben többrör elhangzó "comunista" kifejezésből nagyjából ki lehet találni, mit is gondolnak Juan Brujoék az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökéről, az eredeti Biff Tannenről. Maga a szám egy mélyre hangolt, kifejezetten crust / punk hangulatú döngetés, amelynek hallatán még egy borús vasárnap reggelen is megjön az ember kedve a pogózáshoz. A pörgetésekből ítélve most épp Hongo Jr. (Nick Barker) ért rá, hogy feldobolja a dalt, a szénné torzított basszusgitárból pedig Hongo (Shane Embury) jelenlétére is következtethetünk, és ha már ő itt van, akkor elég valószínű, hogy a gitárokért El Criminal, azaz Anton Reisenegger, a Lock Up jelenlegi gitárosa felelt. Akárhogy is, akik vevők a Brujeria stílusára, azok garantáltan imádni fogják a fehér, zöld, piros, azaz komplett mexikói zászlót idéző vinylen változatokban kihozott kislemezt.

amaricon-czar.jpg

A kiadvány örömére a Brujeria villámgyorsan bejelentett egy komplett Európa-turnét is többek között a Venomous Concept társaságában, csak hogy Embury ne unatkozzon túlzottan. Magyar dátumról sajnos nincs szó, a hozzánk legközelebbi állomás Prága lesz. A szocialista látványvilágú turnéplakát viszont zseniális, meg kell osszuk veletek! 

brujeria-tour.jpg


anglia hír donald trump mexikó grind death metal új dal brujeria kislemez



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása