2019.03.20. 09:16 – Nihil_AK

Semmi sallang, de pont ettől jó - Itt egy új dal a Danko Jones-tól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dankjones_fbdela.png

Új szöveges videóval jelentkezett a Danko Jones. A dal címe I'm In A Band, és pontosan azt adja, amit a zenekarnév és a cím metszéspontja üzen a hallgatónak - igazi direkt, nem túlfogalmazott hard rock a megszokott stílusban, ami születhetett volna akár negyven évvel ezelőtt is, csak akkor egy kicsit koszosabban szólna. Bár a trió felállás okán egy hangnyi ikergitár sincs ebben a szűk négy percben, valamiért mégis emlékeztet a szám a szépemlékű Thin Lizzy hasonló programadó dalaira, mint mondjuk az Are You Ready? - a frontember néhány sorvégi frazírja hallatán legalábbis azonnal eszembe jutott, hogy ezt akár Phil Lynott is énekelhetné, de mivel a Thin Lizzy-t minden normális ember szereti, ez egyáltalán nem kellemetlen. 

Az I'm In A Band egyébként az áprilisban megjelenő A Rock Supreme albumon lesz majd hallható, amivel kapcsolatban a zenekar úgy fogalmazott, hogy 11 gyilkos dal lesz töltelékszámok nélkül. A folytatásban itt a videó, és mutatunk borítót is, ha már voltak olyan rendesek, hogy nyilvánosságra hozzák. 

dankojonesarocksupreme.jpg


rock hír kanada hard rock danko jones új dal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása