2019.03.21. 10:00 – dankógábor

M45 - Elejétől a végéig meghallgatható a Sör és Fű új nagylemeze

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sbt_7153s.png

Három év telt el azóta, hogy bemutattuk a Sör és Fű második nagylemezét, valamint interjút is készítettünk az idén 10 éves hiphop-csapattal. Most eljött az idő egy újabb körre, ugyanis itt a harmadik lemez M45 címmel, amiről ugyan már hallhattak számokat a rajongók, de teljes egészében most, a tavaszi nap-éj egyenlőség és a költészet világnapján érhető el először, leghamarabb a Lángoló olvasóinak.

Ez lesz a Sör és Fű első lemeze a két MC-s felállással, a hét dal pedig a Plejádok csillagkép csillagait szimbolizálja. Elmondták, hogy

sok hasonló albummal ellentétben itt nem volt cél vendég MC-k tömegeivel feltölteni a trekklistát. Az M45 esetében inkább a holdudvar beatmakerei (Baljós, Wata, Purple, Walen Delon, Vidual) kaptak nagyobb teret a megjelenésre. Illetve a Csak oda című számban például Mango húz.

Az Ember és az Annyi Szó című számok már fent vannak a videomegosztókon, de a tervek szerint a többi dalhoz is klip készül majd, így a Youtube-on előbb-utóbb elérhető lesz az egész album. EGyelőre digitálisan lehet hallgatni, de később természetesen a hamarosan beinduló SÉF-webshopban is meg lehet majd vásárolni, sok egyéb zenekari termékkel együtt.

A lemezbemutató koncert április 18-án, a Dürer Kert nagytermében lesz. Az album fizikai formájában először itt lesz majd elérhető. Illetve a csapattól nem megszokott módon, most a vizuálra és a díszletekre is komoly hangsúly kerül majd a show-ban.

És akkor a lemez:


premier sör és fű



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása