2019.04.13. 15:37 – dankógábor

Korábban lesz a Dinosaur Jr. frontemberének berlini bulija, mert Neil Young-koncertre akar menni

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

jmascis_1.jpg

J Mascis a nyáron Európát járja majd szólóprodukciójával, aminek már egy ideje megvannak az összes állomása is. Rajongók már jól meg is vették rá a jegyeket. Valószínűleg néhánynak kellemetlenséget okoz majd a Dinosaur Jr. frontemberének döntése, hogy a július 3-ai buli inkább június 30-án lesz. Az ok pedig, hogy J Mascis inkább elmegy Neil Young-koncertre, minthogy vetélkedjen vele.

Helló Berlin, hallottuk, hogy Neil Young július 3-án ott játszik. Ahogy ti, J is ott szeretne lenni azon a koncerten, és ahelyett, hogy versenyezne a Grunge Keresztapjával, inkább előrehozza a Festsaal Kreuzberg-i fellépést július 3-ról június 30-ra.

- írták a Facebook-odalán. Természetesen a jegyek érvényesek a korábbi dátumra is, és melyik zenebuzi ne bocsátaná meg ezt a zenebuzis kifogást. Korábban egyébként az Echo & The Bunnymen csinált hasonlót, de mivel ők egy focimeccs miatt pakolgatták volna a bulit, így annyi fikát kaptak, hogy inkább nem tették sehová. Csinálták volna úgy, mint Mike Patton, aki egy tévén nézte a Volt fesztiválon az olasz meccset, Faith No More-koncert közben.


dinosaur jr j mascis



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása