2019.04.22. 16:16 – Lángoló Gitárok

Gallus In Suo Sterquilinio Plurimum Protest - Itt a VAHÚR csodát lát új kislemeze

Lángoló Premier + Dalról dalra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

vahur_sajto_2_gallus.jpg

Új kislemezzel, vagy ahogy ők mondják, EB-vel jelentkezett az óbudai elmebetegekből álló VAHÚR csodát lát. A most napvilágot látó négyszámos anyag újabb jelentős lépés a korábban megkezdett úton, pláne hogy ezúttal életvezetési tanácsokkal és gasztronómiai kérdésekkel is foglalkozik a tagathatatlanul egyéni világú művészcsoport. Húsvét hétfő alkalmából nem is érhette volna ennél jobb hír a gyanútlan közönséget. A premierrel egyetemben a zenekar tagjai dalról dalra is bemutatják a friss anyagot. Az élmény a hajtás után tehető magatokévá.  

Általában a lemezről

A VAHÚR csodát lát a magyar zenei élet utolsó mentsvára. Infantilis, néha kicsit kínos és egészségesen dekadens. A VAHÚR csodát lát nem pózol férfi dívaként, pedig adottságaik messzemenőek. Titkos szerelmeid ők, akik nem válaszolnak a szerelmes leveledre. A VAHÚR csodát lát terápiás zenekar: testi-lelki egyensúly, ha akarod, ha nem. De inkább akarod. Mindezért szeresd őket, mint tenmagadat, és a haza fényre derül. EZ NEM VICC!

A kislemez empírikus lenyomata az utóbbi iterációs fél évnek, amikor is Horváth Ábellel, a Siketfajd Bujdosó Jánosával próbáltunk síkra szállni az interszubjektív kanonizáció érdekében. Az eredmény gyönyörködtetően predesztinált, egyúttal továbbra is gitáros-mindenest keresünk! A passzív-infantilis és aktív-agresszív énünk találkozása ez a kis matéria, előfutára egy tágabb kollekciónak. A felvétel-mix-maszter drága Gergőnknél készült, az IndieBandi Hangstúdióban! Fogyasszátok decensen, kapirgáljatok rajta! Mindenkit csókol Vahúr Daddy. 

Magányom egyetlen árva levele

Saját maga ellen beszélő feszes dal a saját magába szerelmes egyetemes artisztikáról. Próbálgatjuk a pózokat, de nem megy. Segítsetek, pénz nem számít!!!!!!!!444!!!!!4!!

Ne legyél fosadék!

Közérthető életvezetési tanácsadás proliknak és nagypolgároknak egyaránt =SZUM(Tízparancsolat). Ábelé az érdem. Valahogy így… PLS DON'T!

Láttam egy férfit és egy nőt

A kislemez súlyos tétele. A szituáció régi, csak mélyebbre nyúltunk. Megkönnyebbülés nincs.

Paprikáskrumpli üdvözlő dal

Egykor spontán vacsora előtti ébresztő Ábel tollából egy alkotói hétvégén, immáron Himnusz a szegény ember gulyásához. AMIT MEGESZEL, AZ A TIED! Vályúhoz!

A VAHÚR csodát lát a közeljövőben olyan helyszíneken teszi darálóba a kedves közönséget, mint a budapesti Kabin, a II. Tokaji Utcazene fesztiválon, a velencei bigJAM, ami egyben egy Budapest-Velence kerékpáros verseny bulija is, az Utcazenészek Versenye Egerben, valamint a marosszentgyörgyi VIBE Festival. További információk a zenekar Facebookján és Instagramján! 


premier punk magyar rock hír alternatív ep dalról dalra EB vahúr csodát lát



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása