2019.05.03. 11:00 – Lángoló

Az izraeli kősivatag csendje és a Sin Seekas zenekar

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sin_seekas_logoval.png

A Sin Seekas  egy vajdasági olvasztótégely, amiben ska, balkáni, crossover reggae, funk, dancehall elemek keverednek magyar és angol dalszövegekkel. Megjárták a Művészetek Völgyét, a Fishing on Orfűt, a Szigetet, a Lb27 Reggae Campet, a SZIN-t, a FehérTone fesztivált, a szerbiai Malomfesztivált, a pozsonyi KC Dunaj-t és a boszniai Demo Festet is. A közönségtáncoltatás mellett egy öt méter átmérőjű szoknyával érkeznek a koncertre, amellyel az énekesnő a nézőtéren együtt táncol a publikummal, de a színpadon egy páncélos lovag is bármikor megjelenhet, illetve az sem kizárt hogy a nyári forróságban egy szóda szökőkút frissíti fel a tömeget. A tavaly szeptemberben megjelent első nagylemezük - Revolution – előfutáraként a Don Quijote videoklip VHS-en is borzolta a kedélyeket. Az albumon Miksa, a Ladánybene 27 zenekar énekese és Krsa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere is szerepel, most pedig itt az An Angry Door klipje, amit a Lángoló olvasói láthatnak először.

Erről ezt írták:

A zenekar a kilencvenes évek neon világa után komolyra fordítja a szót, félreteszi Don Quijote páncélját a szekrénybe és szembenéz a magatehetetlenséggel. Mindenkivel megesett már ez az érzés, hogy nem tud igazán se kinyitni, se bezárni egy ajtót, így beszorul egy dühös hurrikánba, amiből nincs menekvés. Erről szól az An Angry Door. A klipet az izraeli kősivatag csendjében forgatta a csapat. Mitzpe Ramon kráterében visszhangzott a Pink Floyd hangulatú gitárszoló, a francia kűrt, harsona és egy kiáltás, hogy: elég!

Itt a klip:

Itt a nagylemez is:


premier sin seekas



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása