2019.05.08. 13:31 – Lángoló

Nagy-Szín-Pad! 2019, első elődöntő - Bemutatkozik KosziJanka és a Follow The Flow

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ma este kezdődik a hetedik Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató. Négy este négy elődöntőn lép fel az összesen nyolc induló, akik közül most kettő mutatja be magát alább. A Follow The Flow és KosziJanka válaszol néhány kérdésre, amiből valamennyire meg is lehet ismerni őket. Az esti elődöntő alatt egyrészt a Nagy-Szín-Pad! Crew szavaz, a közönség pedig, mint 11. zsűritag teheti le a voksát három platformon, az aznap fellépő előadókra 20:00-tól másnap 20:00-ig: SMS-ben, Instagramon és a www.nagyszinpad.com-on. 

Mi kell ahhoz, hogy “kisszínpadosból” “nagyszínpadossá” váljon egy előadó?

Follow The Flow: A kemény, alázatos munka mindig meghozza gyümölcsét.

KosziJanka: A méreteket tekintve különbséget tudunk tenni kisszinpad es nagyszinpad között, de érzésben nem. Szerintem az az igazi nagyszinpados előadó, aki a kicsire is úgy megy fel, mintha mondjuk az Aréna színpadára tartana.

Melyik koncertetekre vagytok a legbüszkébbek?

Follow The Flow: A most márciusi dupla soldout Akva NagyHallos koncertünkre.

KosziJanka: A legutóbbi koncertünkre, amit az Instantban tartottunk nagyon büszke vagyok és a klipre is, amit ott forgattunk.

Ha csak egy dalotokat/klipeteket mutathatnátok meg valakinek, aki nem ismer titeket, melyik lenne az?

Follow The Flow:

KosziJanka: Teljesen különbözőek a dalaink, így nincs olyan, ami egymagában jellemezne mindent. De ha egyet kell kiválasztani, akkor legyen a My Own Home, mert az volt az első dalunk, ami megjelent, így számomra különösen fontos zeneileg is és tartalmát tekintve is, a klipben pedig a teljes zenekar szerepel.

Már ismert a legtöbb fesztivál lineupja. Melyik nagy nemzetközi előadó előtt-után lépnétek a legszívesebben színpadra?

Follow The Flow: A Cypress Hill előtt július 26-án menő lenne fellépni a VOLT-on.

KosziJanka: Anne Marie az egyik kedvenc előadóm. Már a Rudimental óta figyelem a munkásságát. Idén fellép ő is a Strand Fesztiválon, úgyhogy az igazán szuper lenne, ha egy színpadon játszhatnánk és akár találkozhatnánk is.

Idén a szakmaibb szemszögből figyelő Nagy-Szín-Pad! Crew és a közönség szavazza majd meg, hogy kik kerülnek a döntőbe. Mit gondoltok, melyik csoportot fogjátok a legkönnyebben megnyerni magatoknak?

Follow The Flow: Mivel a közönség régóta kitüntet minket a megtisztelő figyelmével (akár élőben a koncerteken, akár virtuálisan a zenei platformokon), de a szakma is jelezte már pár módon, hogy szeret minket, mindkettőben nagyon bízunk.

KosziJanka: Mindegyik oldal más szempontokat tart fontosnak, ami teljesen normális. Egyik táborral sem lesz feltétlenül könnyű, de mi mindentől függetlenül arra figyelünk, hogy hitelesen képviseljük azt a zeneiséget, amit eddig is és ha ezzel egyre többen tudnak azonosulni, akkor annak nagyon örülünk.

Ők alkotják majd a Nagy-Szín-Pad! Crew-t: Áron András 'Apey', Boros Csaba, Dallos Bogi, Lábas Viki, Lobenwein Norbert, Marsalkó Dávid, Muraközy Péter, Patkó Béla Kiki, Takács Ákos, Tiszttartó Titusz. Szerintetek ki lesz a legszigorúbb közülük?

Follow The Flow: Szerintünk Takács Ákos lesz velünk a legszigorúbb, mert régóta ismerjük egymást és pont ezért kell neki nagyot villantanunk, hogy csak akkor legyen elégedett, ha tényleg nagyon odatettük magunkat.

KosziJanka: Mivel szakmailag mindegyik zsűritag releváns, ezért szerintem szigorúak lesznek. Elég komoly tétje van a versenynek és ezt biztosan érezni fogjuk a véleményekből is.

Így szavazz!

  • A menetrend: 20:00 Follow the Flow - 21:30 KosziJanka
  • Ha otthonról néznétek, az M2 Petőfi TV-t ajánljuk, vagy az online streamet a Facebookon illetve a www.nagyszinpad.com -on.
  • A szavazás 20:00-kor kezdődik és holnap 20:00-ig tart. A következő módokon voksolhattok:
  • SMS-BEN a 06 (20/30/70) 4422-999-es alapdíjas telefonszámon a zenekar kódjával. Egy szavazási etapban egy telefonszámról maximum 5 SMS szavazatot fogadnak el
  • INSTAGRAMON a #nsz #zenekarkódja hashtagekkel ellátott képekkel-videókkal. Egy szavazási etapban egy Instagram profilról maximum 5 szavazatot fogadnak el. Szavazni csak publikus profilról lehet.
  • ONLINE a www.nagyszinpad.com-on, a zenekarok oldalain
  • A kódok: Follow the Flow: #FTF // KosziJanka: #koszijanka

nagyszínpad



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása