2019.05.09. 11:36 – Lángoló

Nagy-Szín-Pad! 2019, második elődöntő - Bemutatkozik a Nomad és a New Level Empire

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Szerda este kezdődött a hetedik Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató. Négy este négy elődöntőn lép fel az összesen nyolc induló, szerdán lement a Follow The Flow és KosziJanka, az alábbi posztban pedig a második este két fellépője mutatkozik be. A Nomad és a New Level Empire válaszol néhány kérdésre, amiből valamennyire meg is lehet ismerni őket. Az esti elődöntő alatt egyrészt a Nagy-Szín-Pad! Crew szavaz, a közönség pedig, mint 11. zsűritag teheti le a voksát három platformon, az aznap fellépő előadókra 20:00-tól másnap 20:00-ig: SMS-ben, Instagramon és a www.nagyszinpad.com-on. 

Mi kell ahhoz, hogy “kisszínpadosból” “nagyszínpadossá” váljon egy előadó?

Nomad: Kitartás, alázat, sok-sok színpadon töltött év, jó dalok és jó közönség.

New Level Empire: Munka és alázat. Folyamatos munkával dalokat létrehozni, fejlődni, szinteket lépni. Alázat
pedig, hogy mindehhez úgy álljunk és úgy kezeljük, hogy méltóak legyünk rá és méltóak azokhoz, akik szeretik azt, amit csinálunk. Ja meg sok füst és több fény.

Melyik koncertetekre vagytok a legbüszkébbek?

Nomad: Minden koncert egyformán fontos. Voltak már nagy koncertjeink amik extra jól sikerültek és szívesen gondolunk rá, viszont mostanság az a legjobb érzés, mikor egy új városba látogatunk el, ahol még nem jártunk, egy új közönséget látunk Nomad-pólóban és ismerik a dalok szövegeit. 

New Level Empire: Mindig a legutolsóra. A tavaly őszi születésnapi akvás koncertünk egy igazi mérföldkő volt,
talán az most az etalon.

Ha csak egy dalotokat/klipeteket mutathatnátok meg valakinek, aki nem ismer titeket, melyik lenne az?

Nomad: Ez mindig változik, sok olyan dal van, ami kedves vagy épp aktuális. A legutóbbi lemez ugye most a legaktuálisabb, amin a Remény hídjai dalunk lett a legnépszerűbb. Ebben minden benne van, amit szerettünk volna mondani az Új remény albumon. Fontos az üzenete is a dalnak, hogy higgyünk az álmainkban, mert azok könnyen valósággá válnak, ha kitartunk. A klipje pedig talán az eddigi legjobb, amit készítettünk.

New Level Empire: A Belédfulladnék mindenképpen emblematikus dala a bandának. Talán az egyik legnagyobb
közönségkedvenc és koncerteken az egyik legjobban működő dal.

Már ismert a legtöbb fesztivál lineupja. Melyik nagy nemzetközi előadó előtt-után lépnétek a legszívesebben színpadra?

Nomad: A Foo Fighters és Slash.

New Level Empire: A Slipknot közönsége biztos kihívás lenne! Ha olyan külföldi előadó előtt játszhatunk, aki zeneiségében közel áll hozzánk, az nyilván egy menő és szerencsés együttállás lenne. Florence-ék előtt is nagy móka volna, de Ed Sheerant is szívesen berántanánk egy balladára. 

Idén a szakmaibb szemszögből figyelő Nagy-Szín-Pad! Crew és a közönség szavazza majd meg, hogy kik kerülnek a döntőbe. Mit gondoltok, melyik csoportot fogjátok a legkönnyebben megnyerni magatoknak?

Nomad: Mi úgy játszunk itt is, mint mindig, mindent beleadva. Jó és izgalmas koncertnek ígérkezik és örülünk, hogy ilyen nívós és sokszínű szakmai zsűri állt össze. A legfontosabb a közönséget megnyerni, természetesen ez magával vonzza a zsűri pozitív értékelését is. Nem tennék különbséget, most mind a kettőnek ugyanúgy odatesszük, amink van.

New Level Empire: Egyik sem könnyű, de a közönséget talán könnyebb. Végül is ők azok, akik elköteleződnek és akik érdek nélkül szimpatizálnak egy zenekarral. Elvégre a közönségnek, közönségünknek zenélünk. Bár senkit nem szeretnénk meggyőzni. Nyilván nagy drukk, hogy ilyen szakmai arcok előtt játszhatunk, nagyon megtisztelő. 

Ők alkotják majd a Nagy-Szín-Pad! Crew-t: Áron András 'Apey', Boros Csaba, Dallos Bogi, Lábas Viki, Lobenwein Norbert, Marsalkó Dávid, Muraközy Péter, Patkó Béla Kiki, Takács Ákos, Tiszttartó Titusz. Szerintetek ki lesz a legszigorúbb közülük?

Nomad: Erre nagyon nehéz válaszolni. Elnézve az eddigi évek értékeléseit, voltak meglepetések. Jusson döntőbe a legjobb zenekar, ennek érdekében legyenek a legszigorúbbak. Ez az egész Nagy-Szin-Pad arról szól, hogy előrébb vigye és segítse a zenekarokat, ezért a zsűri részéről nem csak a dicséret, de az esetleg is kritika is sokat segíthet, ha az ember hajlandó meghallani.

Így szavazz!

  • A menetrend: 20:00 Nomad - 21:30 New Level Empire
  • Ha otthonról néznétek, az M2 Petőfi TV-t ajánljuk, vagy az online streamet a Facebookon illetve a www.nagyszinpad.com -on.
  • A szavazás 20:00-kor kezdődik és holnap 20:00-ig tart. A következő módokon voksolhattok:
  • SMS-BEN a 06 (20/30/70) 4422-999-es alapdíjas telefonszámon a zenekar kódjával. Egy szavazási etapban egy telefonszámról maximum 5 SMS szavazatot fogadnak el
  • INSTAGRAMON a #nsz #zenekarkódja hashtagekkel ellátott képekkel-videókkal. Egy szavazási etapban egy Instagram profilról maximum 5 szavazatot fogadnak el. Szavazni csak publikus profilról lehet.
  • ONLINE a www.nagyszinpad.com-on, a zenekarok oldalain
  • A kódok: Nomad: #nomad // New Level Empire: #nle

nagyszínpad



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása