2019.05.31. 11:06 – Lángoló

Vigyázat! A jó arcok köztünk járnak! - Lombos úr & TZUMO km. DJ R-NoLD új klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lombos_3.jpg

Új klippel jelentkezett Lombos Márton dalszövegíró énekes, a Berklee-ösztöndíjas Herbie Hancock-tanítvány Tzumo Árpád zongorista, és  Piszkár "DJ R-NoLD" (ex-Punanny Massif) Bálint. A dal születését és üzenetét Lombos foglalja össze:

A Ruby Harlem Forró című dalának akusztikus verziója kapcsán ugrott be: Micsoda szigorú lazaság! Azonnal tudtam, hogy ebből a dumából dal készül. Akkoriban beszéltünk arról Tzumoval, hogy közös nótát kellene csinálnunk. Fel is hívtam, és mondtam a címet... másnap nálam volt a zenei alap! A dal a mai - de leginkább a mindenkori - fiatal generációról szól.. lazák. Szigorúan! Nekünk meg - hülye felnőtteknek - az a gyakran hangoztatott véleményünk, hogy ők egy zaklatott, út nélküli, felszínes generáció. Szerintem viszont mi is lazák voltunk. Szigorúan. Sokszor zaklatottak, út nélküliek és felszínesek. És bármit gondolunk erről, azt mindenképpen tudnunk kell, hogy mi ágyaztunk meg nekik, így ők azt a világot élik, amit mi tettünk eléjük. Nézem a klipet - amiben a balassagyarmati színjátszókör tagjai láthatók -, és az jut eszembe: Vigyázat! A jó arcok köztünk járnak!

És akkor jöjjön is a videó:


premier lombos úr



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása