2019.06.18. 15:54 – edicsek

A világ legjobb Instagram-oldalát a Mastodon dobosa csinálja

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

brann.jpg

A legjobb dolog, ami mostanában történt az interneten, az az, hogy Brann Dailor, a Mastodon dobosa rátalált a Pixomatic nevű alkalmazásra, és azóta annak szenteli az Instagram művészetét, hogy kimaxolja az alkalmazás adta lehetőségeket.

Eddig leginkább a dalmatája és a fél szemére vak, ám enyhén túlsúlyos macskájára fókuszált, valamint a bohócok iránti rajongását élte ki. Mikor legutóbb Budapesten jártak, akkor mi is beszélgettünk többek között arról, hogy kinek milyen frusztrációt okozott, hogy gyerekként nem igazán volt kézügyessége, de úgy tűnik Dailor most a technológia segítségével megtalálta a saját vizuális művészeti stílusát.

Legújabb sorozatában a turnéállomásokra készít egyedi fotómontázsokat, ami gyakorlatilag egy képbe sűrített útikönyv, egy vizualizált Wikipédia-oldal az adott város látványosságaival, híres szülöttjeivel, popkultúrális vonatkozásaival, olyan művészi gonddal elkészítve, ahol annak is mondanivalója van, ahogyan a montázs szereplői a másikra néznek.

De ne is fecséreljük a szót, következzen néhány remekmű a művésztől!


mastodon brann dailor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása