2019.06.26. 09:09 – Nihil_AK

Marad a szenvedés, már akinek - Itt az Entombed A.D. új dala és videója, amelyben egy szó sincs Csernobilról

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

entombedad_2019.jpg

Nem lehet elfogulatlansággal vádolni, ha az Entombed A.D. zenekarról van szó, hiszen LG Petrov és barátai idén már a harmadik teljes albumot adják ki öt év alatt, ennél jobb érv meg nem igazából kell annak indoklásához, hogy kit mi illet. A néhány napja közreadott felvezető dal, a Torment Remains, és a hozzá kapcsolódó, zenekari snitteket tisztázatlan hátterű és célú pogány szertartással ötvöző videó mindenesetre kitűnő felvezető az augusztus 30-án érkező Bowels of Earth címet kapott új lemezhez, koronghoz, anyaghoz, dalcsokorhoz - a megfelelőt bekarikázhatjátok. Nagy újdonságokra persze nem érdemes számítani, de ez a három percnél is rövidebb dörgedelem pontosan azt tudja, amire a zenekar hagyományaiból következtethetünk: láncfűrészes skandináv death metal gyönyörű zenészekkel, kellemesen gyors tempójú alaptémával, meg egy váltott, meglepően technikás szólóval a két gitárostól. Az a helyzet, hogy Lemmy halála és a Slayer feloszlása után ugyanúgy felértékelődik LG és az Entombed A.D., mint amikor Marlon Brando halála után Al Pacino és a vele egy generációból származó színészek mindannyian egy szinttel feljebb léptek a képzeletbeli ranglétrán. A világ dicsősége nem múlik el, csak átalakul. Valódi és műélvezeti lehetőség a hajtás után! 

Az albumra egyébként ráteszik a tavaly ősszel kihozott Fit For a King című dalt is, de ezt már csak azért említem meg, hogy legyen lehetőségetek külön keresés nélkül elolvasni további írásainkat a zenekarról. Van belőlük jó sok, segítségükkel akár egy délelőttnyi irodai munka is elodázható. Én szóltam. 


videó hír svéd death metal új dal lg petrov entombed ad



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása