2019.06.28. 14:42 – Nihil_AK

Hasba szúrta magát Steven Adler, a Guns N' Roses eredeti dobosa

steven-adler-2019.jpg

A TMZ híradása szerint tegnap este fél hétkor szúrt sebbel szállították kórházba Steven Adlert, a Guns N' Roses eredeti dobosát. A hírek szerint a zenész saját magát szúrta hasba, de a sebesülés körülményeiről egyelőre nem lehet sokat tudni, mindössze annyit, hogy Adler állapota nem életveszélyes, és hogy rajta kívül más nem érintett az esetben. Reméljük, ez nem azt jelenti, hogy Steven újra Brownstone úrral táncol reggelenként, hiszen annak idején köztudottan drogproblémái miatt került ki a zenekarból. Azt most inkább ne feszegessük, hogy ezen az alapon akkoriban jószerivel az egész zenekar lapátra kerülhetett volna, csak a többiek tudtak annyira vigyázni magukra, hogy a koncerten és a stúdióban nyújtott teljesítményük rovására annyira azért ne menjen a cuccozás. A magunk részéről ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk neki, a hajtás után felidézve az Appetite For Destruction egyik dalát, amit jóval ritkábban szokás emlegetni, mint a Sweet Child O'Mine-t, pedig sokkal jobb annál, és Steven nélkül biztosan teljesen másként szólt volna.


rock hír baleset guns n roses hard rock steven adlerKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyás majmok országa (törölt) 2019.06.29. 18:15:42

A hülye barom fél munkát végzett, az ócska Index meg képes ezt két cikkben is hozni. Ilyen szennylapot támogatni? Á...
Inkább kérjetek pénz Orbántól, mert a szintet már hoztátok...

Nihil_AK 2019.06.29. 18:41:40

@kutyás majmok országa: Sok szeretettel gratulálok, egyetlen hozzászólásban képes voltál minimum három irányba fröcsögni egy jót. Kevesen képesek erre, valódi tiszteletet ébreszt bennem ez a teljesítmény. Amúgy a frusztráció kezelésének van néhány eredményesebb módja, pl. sport, baráti beszélgetések, esetleg szexuális interakció ellentétes, netán hasonló nemű emberekkel - ezt már a te ízlésedre bíznám. Sajnos továbbbi tippeket nem tudok adni, épp Orbán Viktor miniszterelnök úr idei legjobb stúdiólemezeinek listáját kell összeállítanom, természetesen pénzért. Tovább jó kommentelést és jó egészséget kívánok a teljes szerkesztőség nevében.

ce 2019.07.04. 13:04:33

Biztosan túl kevés koksz volt a vérében 3:)

ce 2019.07.04. 13:04:34

Biztosan túl kevés koksz volt a vérében 3:)

ce 2019.07.04. 13:05:06

@ce: villámujjam duplán kattintott, sorronto.