2019.07.24. 14:53 – dankógábor

Telefonnal klipet? Simán! - Ilyen volt a Hősök feat. Péterfy Bori & Love Band-videó forgatása

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mashup_content_zsofiasivak_20190531_115006_1.jpg

Összeállt a Péterfy Bori & Love Band és a Hősök, aztán lett belőle egy dal és egy videó. Ezt a Lángoló olvasói már tudhatják, hiszen itt írtunk róla, ahol nem csak a klipet lehetett megnézni, hanem a közreműködő zenészek is beszéltek egy kicsit. A BandFusion és a klip lényege viszont, hogy a Samsung legújabb, Galaxy S10+ készülékével készült, Miki 357 rendezésében. Mindenkiben felmerül a kérdés, hogyan csinálhatták ezt profi kamerák nélkül, a válasz pedig itt van az alábbi werkvideóban.

Ahogy írtuk, a Samsung meghívta Péterfy Borit és a Hősök zenekart, hogy írjanak egy közös számot és készítsenek hozzá egy különleges videóklipet, amit kizárólag a Galaxy S10+ okostelefon professzionális kamerájával rögzítenek. Az alkotók semmilyen megkötést nem kaptak a Samsungtól, teljes mértékben rájuk volt bízva a szám stílusa, hangszerelése és szövege is.

Ráadásul még nem sokszor fordult elő, hogy egy zeneszámhoz készült videoklip kizárólag mobiltelefon segítségével készült volna el. Az volt a cél, hogy a Galaxy S10+ Professzionális Kamerájában rejlő lehetőségeket minél inkább kiaknázzák. Nem csupán a 4K-s felbontás vagy az egyedülálló kamera tulajdonságok, de a kompakt méret adta lehetőségek és a sötétben is kiemelkedő képminőség miatt egy valóban különleges videoklipet készített Miki 357 és stábja, akik teljes mértékben kiaknázták az okostelefon kamerájának tudását.


hősök péterfy bori & love band



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása