2019.08.01. 14:04 – Lángoló

Magam adom: Lábas Viki (Margaret Island) - Itt a Hangfoglaló Program friss lejátszási listája

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hangf_spoti_magam_adom_08_b.png

Jó pár hónapja Spotify-fiókkal is bővül a Hangfoglaló Program felületeinek portfóliója. A kilenc tematikus lejátszási listával felállt oldalon minden szempontból a magyar könnyűzene és a dalok állnak a középpontban. Legutóbb már írtunk ezekről a lejátszási listákról, úgyhogy mi most csak a minden hónapban a Lángolón debütáló picit kakukktojás listával, a Magam adom új részével foglalkozunk, amibe most Vitáris Iván, Schoblocher Barbara, a Platon Karataev és a Mörk után Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője hozott dalokat, aki természetesen pár kérdésre is válaszolt.

Miért éppen ezek a dalok kerültek rá a playlistedre?

Lelkes popzene fogyasztó vagyok, mindig szeretem felfedezni az új előadókat, és a zenekarral azon versenyezni, hogy melyikünk újdonsült kedvencét fogják majd külföldön felfuttatni, ebben elég jó a szaglásom az eddigi tapasztalatok alapján!

Van-e köztük kakukktojás? Miért?

Szinte az összes, mivel nagyon ritkán hallgatom meg a dalok stúdió változatát, élőzene mániás vagyok, ezért mindig az élő koncertekre keresek rá vagy az adott dalok akusztikus változataira...

Melyik az elmúlt időszakban megjelent hazai lemezek közül a három kedvenced és miért?

The Qualitons: Echoes Calling: teljesen jogosan kapnak szerintem egyre nagyobb figyelmet, először a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató kapcsán láttam őket és abszolút nemzetközi színvonalú zenekarnak tartom őket!

Mörk: The Resurrection of Mörk : zseniálisan zenélnek együtt, folyamatosan komfortzónán kívül mozognak, őrültködnek. Alig várom, hogy szeptember 27-én együtt szedjük szét az 5. szülinapunk alkalmából a Budapest Parkot!

Blahalouisiana: Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi: apukám egyik kedvenc hazai zenekara, catchy dallamok, jó dalszövegek, nagyon szeretem a zenéjüket és a koncertjeik hangulatát, Barbi pedig zseniális énekesnő.

Ha az életedről most filmet forgatnánk, mi lenne a főcímzene?

James Bay-Us vagy az Oroszlánkirály főcímdala (as always)

Melyik dal lehetne a generációd himnusza?   

Skip Marley-Lions, ez a koncert végi meghajlós zenénk is.


magam adom hangfoglaló program #hangfoglaló2019



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása