2019.08.14. 18:18 – Lángoló Gitárok

Last minute metalcore zúzda - For The Fallen Dreams, Skywalker, InVisions és The Royal a Dürer Kertben

Nyerj páros belépőt a koncertre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

for_the_fallen_dreams_2019.jpg

Augusztus 22-én, azaz jövő csütörtökön egy elég súlyos last minute buli várható a Dürer Kert Room 041 termében. Tizenegy év után ugyanis visszatér Magyarországra a tavaly Six címmel már hatodik lemezét megjelentető amerikai metalcore csapat, a For The Fallen Dreams, ráadásul érkezik velük érkezik a Skywalker, az InVisions és a The Royal is. A koncertre a New Beat és a Lángoló Gitárok közös játékában páros belépőt is nyerhettek. Játék és ajánló a hajtás után! 

A For The Fallen Dreams 2003-ban alakult Michiganben. A zenekar azóta számos tagcserén van túl, a kortárs metál színtér számos meghatározó zenésze megfordult már náluk - az eredeti csapatból jelenleg egyedül Jim Hocking gitáros játszik a zenekarban, bár néhány éve, a 2014-es Heavy Hearts lemez felvétele előtt visszatért hozzájuk az a Chad Ruhlig, aki a 2008-ban megjelent bemutatkozó album, a Changes idején is a zenekar frontembere volt.

A folyamatosan változó tagság szerencsére egy-egy, a szakma által kevésbé lelkesen fogadott albumtól eltekintve nem nyomta rá a bélyegét a csapat munkájára, így a tavaly megjelent Six a For The Fallen Dreams legjobb hagyományait követi, nem elfeledkezve azokról az elemekről, amelyek korábban is meghatározók voltak náluk: továbbra is az emlékezetes dallamokat ötvözik a súlyos gitárriffekkel, és a metalcore legismertebb stílusjegyeinek számító súlyos breakdownokkal. Emellett megmaradtak a korábban is jellemző fajsúlyos szövegek, melyek középpontjában olyan témák állnak, mint az emberi lét, az instabilitás, az erő megtalálása, vagy a hit elvesztése az emberiségben.

A zenekar utoljára 2008-ban játszott nálunk, úgyhogy bizonyára sok meglepetéssel szolgálnak majd a stílus híveinek. Elsősorban új, Six című lemezük számaival érkeznek, melynek európai turnéállomásai között az utolsó pillanatban egy budapesti dátumot is bevállaltak. Ráadásul a vendégzenekarok sem akárkik lesznek: a metalcore-t post hardcore elemekkel vegyítő Skywalker, a dallamos, de súlyos metalcore-ban utazó InVisions és a szintén ezt a stílust művelő holland The Royal mind a stílus legizgalmasabb hangzású csapatai közé tartoznak, szóval egy igen erős programra készülhetünk a négy zenekartól.

Most pedig jöjjön a játék! Aki helyesen válaszol nekünk egy egyszerű kérdésre, és segít egy kicsit a rendezvény promóciójában, páros belépőt nyerhet a koncertre. A sorsolás után a nyertest e-mailben értesítjük.Nem kötelező, de megköszönjük, ha megosztod a játékhoz kapcsolódó cikkeket az idővonaladon, esetleg ajánlod kommentben a rendezvényt annak, akit szívesen magaddal vinnél koncertre.

NEW BEAT KONCERTEK A KÖZELJÖVŐBEN 

Augusztus 20. - Bury Tomorrow - Dürer Kert

Augusztus 22 - For The Fallen Dreams, Skywalker, InVisions, The Royal - Dürer Kert, Room 041

Szeptember 2. - Zebrahead - Dürer Kert

Szeptember 3. - Operators "Radiant Dawn Tour" - Dürer Kert

Szeptember 4. - Smokeasac (US) - Dürer Kert "Room 041"

Szeptember 24. - Helmet 30 X 30 X 30 - Dürer Kert

Október 9. - Blockhead /US/, Arms and Sleepers /US/, Yppah /US/ - Dürer Kert

Október 12. - Vanishing Point 2019

Október 12. - Hooverphonic - Akvárium Klub, KisHall

Október 12. - Little Big / Krúbi / Debrecen, Hall

Október 25. - Ionnalee (iamamiwhoami) - Dürer Kert

November 1. - Lydmor (DK) - Dürer Kert

November 23. - August Burns Red: Constellations in full + supports - Dürer Kert

November 25. - Mark Lanegan Band, The Membranes - Dürer Kert

December 1. - Front 242 - Akvárium Klub, KisHall

December 8. - DI-RECT - Dürer Kert, Budapest, Hungary

Január 27. - Michael Malarkey - Dürer Kert

További információk a koncert Facebook-eseményén, és a New Beat Facebook-oldalán! Jegyelővétel a Tixa hálózatában


ajánló hír program metal nyereményjáték metalcore skywalker post hardcore dürer kert for the fallen dreams new beat 041 invisions the royal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása