2019.08.27. 11:00 – Lángoló

Vadvirág - Itt a Sharonz új dala és klipje

Lángoló Premier

the_sharonz_music_22.JPG

Videoklippel debütál a The Sharonz zenekar, a Hangfoglaló Program 5. évadának nyertes induló előadója. A Vadvirág című dal az első, amely a nagyközönség elé kerül a bemutatkozó nagylemezükről. Az alább debütáló dalról és a klipről Kovács Dóra énekes és Almási Bálint énekes-gitáros, a csapat zeneszerzője és szövegírója osztott meg néhány gondolatot.

Kovács Dóra:

Nekem ez volt az első videoklip forgatásom, így nagyon izgatottan vártam! Szerettem, hogy ilyen gyönyörű környezetben forgattunk, ami magához a dal mondanivalójához is jól passzolt: az új kezdethez, az új élethez, a régi életből való kitöréshez. Nagyon jó volt együtt dolgozni a stábbal, de nem volt minden pillanat könnyű. A forgatás harmadik napjára már mindannyian nagyon elfáradtunk, nem beszélve a sok szúnyog- és csaláncsípésről! Mindezek ellenére is hatalmas élmény volt, a végeredmény pedig véleményem szerint magáért beszél. Ezúton is köszönöm mindenki munkáját! Bízom benne, hogy aki néz és hallgat minket, annak belopjuk a szívükbe magunkat ezzel a dallal/klippel.

Almási Bálint:

Mindig nagyon izgalmas, ha egy dal nemcsak hangok formájában ölt testet, hanem vizuális élményként is hat az emberekre. A nagylemez felvétele során, ahogy készültek az újabb és újabb dalok, sokat gondolkoztunk, hogy melyik legyen a befutó, melyikből készüljön az első klip. Egy kis vajúdás után, valamint Bodnár Peti javaslatára, aki hangmérnöke és producere volt a lemeznek, végül a Vadvirág mellett döntöttünk. A dal zenei világa, hangszerelése abszolút alkalmassá tette erre a szerepre. A szöveg miatt pedig adott volt, hogy természeti környezetben kell a klipet leforgatnunk. A forgatásra az Ocean Productions csapatát kértük fel, akikkel nagyon jó volt együtt dolgozni. A klip rendezője Ruprecht Vilmos, az operatőrök Varga Buda és Soponyai Ákos, a stylistunk Cseh Éva, a sminkeseink pedig Craciun Eszter és Szita Kriszti voltak. A felvételek Budapesten és a Dunakanyarban készültek. A dal maga az újrakezdésről szól, valamint arról, hogy ennek a reménye a legzordabb időben is ott van bennünk, még ha nem is látjuk, nem is érezzük mindig. Elmúlhat a nyár, jöhet az ősz és a tél, de azután újra ott tavasz, amikor a természet újjáéled, és ezáltal minden egy új esélyt kap. Ezért is igyekeztünk, hogy a dal és klip a nyár végén, ősz elején jelenjen meg, így talán egy kicsit még aktuálisabb a szövege.

A zenekar debütáló albuma október 1-jén jelenik meg a Music Fashion Kiadó gondozásában, és természetesen elérhető lesz minden zenei streaming szolgáltatónál, valamint CD-lemez formájában is. A lemezbemutató koncert pedig október 17-én lesz a Robotban a The Medley’s társaságában.


premier the sharonzKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.