2019.09.06. 13:13 – Nihil_AK

Hárompercnyi letisztultság a Korntól - Még egy új dal a jövő pénteken megjelenő lemezről

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

korn2019.jpg

Egy hét múlva, szeptember 13-án érkezik az új Korn, a Nothing, amiről a fiúk persze megint csepegtettek új dalt. Legutóbb, amikor a You'll Never Find Me kijött, azt átallottam mondani, hogy a lapra szerelt Korn-dal archetípusát szállították le nekünk, ehhez képest a pár hangból álló billentyűs témára, és egy arra pakolt, jól eltalált riffre építő Can You Hear Me inkább az ezredforduló környékén kijött lemezek hangulatosabb, dallamosabb vonalát idézi: nincs három perc az egész, letisztult, egyszerű szám, amihez hasonlót szintén írtak már, viszont mivel a refrén legalább annyira ragad, mint Mauser parancsnok haja az epoxigyantától, még a kissé túl sokszor hallott "never be the same again..." mantrát is megbocsátjuk a végén.

Az előző hír óta amúgy közzétettek egy másik új dalt is - kinek van ideje mindenre figyelni, ugyebár - ami az eddig nyilvánosságra hozott háromból egyértelműen a legizgalmasabb, legkevésbé tipikus tétel. Ahogy ilyenkor Mrs. Lipton is mindig mondja, ez így együtt már mindenképpen ad okot a bizakodásra, hiszen ha egy teljes anyagon keresztül ilyen ügyesen egyensúlyoznak majd a hagyománytisztelet, a slágeresség és az újdonságok metszéspontján - bár ez egy Gellérthegy-méretű képzavar - valószínűleg a rajongótábor elég nagy része megkapja majd azt, amire gondol az "új Korn-lemez" szóösszetétel kapcsán.

(x) A vinyl lemezeket a Pro-Ject Audiosystem lemezjátszóin hallgatjuk.


rock hír metal korn egyesült államok jonathan davis új dal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása