2019.09.09. 11:16 – dankógábor

Five Finger Death Punch-koncert lesz az Arénában, a Megadeth társaságában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ffdp.png

Karrierje során először lép fel Budapesten az Egyesül Államokban nagyon népszerű Five Finger Death Punch metálzenekar, aminek az egyik alapító gitárosa a Magyarországon született, majd huszonéves korában Amerikába vándorolt Zoltan Bathory. Jön velük a Megadeth, mint előzenekar, illetve fellép még a Bad Wolves is, aminek az énekese szokta helyettesíteni a Five Finger Death Punch frontemberét, amikor éppen nem képes a színpadra állni. A koncert február 20-án lesz a Budapest Arénában, alább a sajtóanyag.

A FIVE FINGER DEATH PUNCH BEJELENTI 2020-AS, AZ EURÓPAI ARÉNÁKBAN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ EDDIGI LEGNAGYOBB TURNÉJÁT, MELYEN ELŐZENEKAR A MEGADETH

A FIVE FINGER DEATH PUNCH bejelentette eddigi legnagyobb európai turnéját, amelyre 2020 januárjában és februárjában kerül sor, ráadásul a multi-platina eladásokkal rendelkező legenda, a MEGADETH, valamint 2018 legnagyobb rock-szenzációja, a BAD WOLVES is csatlakozik hozzájuk előzenekarként. Utóbbi zenekar az elmúlt másfél évben három  #1 slágert is begyűjtött, és jelenleg második albuma október 25-i megjelenésére készül.

Báthory Zoltán, a FIVE FINGER DEATH PUNCH gitárosa szerint: “Ez a line-up nagyon erős. A Bad Wolves volt az elmúlt évek nagy felfedezettje, és minden bizonnyal hozzák majd most is a formájukat. A Megadeth-nek pedig nincs szüksége bemutatásra, abszolút legendák. Dave Mustaine hatása erre a műfajra felbecsülhetetlen. Nem csupán a thrash, de a heavy metál egyik alapítójának is őt tartom, mert riffjei és gitárjátéka mindenkit befolyásolt, aki a Megadeth hatósugarába került… és ez egy jó nagy hatósugár.”

A MEGADETH énekese, Dave Mustaine hozzátette: “Már nagyon várom, és komoly bajba kerültök, ha nem jöttök el megnézni bennünket a Five Finger Death Punch koncertekre 2020 elején. Higgyétek el, nem akarjátok kihagyni. Hamarosan találkozunk!”

Ez a szenzációs turné Budapesten is látható lesz 2020. február 20-án a Budapest Arénában!  

A turné VIP elővásárlási lehetősége ma 13 órakor indul, a teljeskörű jegyértékesítés szeptember 13-án, péntek reggel 9 órától lesz elérhető. 

A rajongók már nagyon várják 2020 telének kihagyhatatlan rock buliját, amelynek további részletei a www.fivefingerdeathpunch.com oldalon találhatók.

A budapesti koncerte jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül lesznek kaphatók. A regisztrált Live Nation tagok számára szintén elérhető lesz az elővásárlási lehetőség, szeptember 12-én 10 órától. 

A FIVE FINGER DEATH PUNCH arénákat tölt meg a világ minden táján. Már túl vannak a 3 milliárdnyi streamingen, és folyamatosan döntik meg a rekordokat. A bandának 24 top10-es sikere volt az elmúlt években, és felfelé ívelő pályafutásuk nem torpan meg: 2018 egy újabb hatalmas év volt a FIVE FINGER DEATH PUNCH számára, hiszen az amerikai rock rádiók év végi összesítése szerint ők voltak a legjátszottabb előadók az előző évben. 2018 nyarán és őszén zajló turnéjukkal pedig a banda több mint 250.000 dollárt gyűjtött össze és adományozott jótékonysági szervezeteknek.

A FIVE FINGER DEATH PUNCH nyolcadik stúdióalbuma 2020 elején várható. 


five finger death punch



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása