2019.09.26. 16:00 – Lángoló Gitárok

A gitáros, a szájharmonikás, meg a légy - Itt a Kontor Horvath Acoustic első klipje, a Nobody Loves Me

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

20190130_104432-3.jpg

Új formáció, új dalok, de régi zenésztársak felszabadult játéka - Kontor Tamást és Horváth Misit régi barátság köti össze, mindketten több mint húsz éve erősítik a hazai könnyűzenei élvonalat. Barátaik támogatásával, az együtt zenélés örömével a hátuk mögött hozták létre a Kontor Horvath Acoustic produkciót. A formáció nevét viselő album a Tom-Tom Records gondozásában látott napvilágot, erről az első klipes dal látható ma nálunk. Akik kedvelik a bluesban gyökerező, akusztikus ízekben bővelkedő zenéket, jó helyen járnak! 

Persze nem új dolog az, hogy egy gitáros-énekes és egy szájharmonikás összeáll, láttunk már ilyet számtalanszor a könnyűzene megszületése óta. Egy ilyen felállásban nemigen lehet mellébeszélni, ugyanakkor az alapra vett hangszerelés remekül kihozza a zenészek erényeit is. A duótól a most debütáló dalban a letisztultság és a tradicionális hangulat mellett kifejezetten színes, izgalmas megoldásokat hallhatunk, érdemes fejhallgatóval is végigkövetni a számot.   

Horváth Misi a következőket mondta a Nobody Loves Me-ről: 

Végre elkészült az a klip, amit mindketten szerettünk volna. Sokat gondolkoztunk, hogy milyen irányba menjünk el a forgatással kapcsolatban, de győzedelmeskedett az egyszerűség. Ehhez kellet egy tapasztalt filmes és fotós barát, Gömör Tamás, aki mellesleg zenész is, így könnyen ránk tudott hangolódni.

Tamással megbeszéltük, hogy szeretnénk a videóban saját magunkat adni, ne legyen semmi giccs, inkább a tempó, a dögös zene, a klip minősége és mi legyünk összhangban. Nagyon szuper hangulatban zajlott a forgatás, bőrkabát, napszemüveg, hózentróger, lazaság és nevetés végig.

A klipben, ha jól megfigyelitek nem csak ketten vagyunk, volt még egy „vendégművészünk”: egy légy. A Légy ott él a stúdióban, és alkalmazkodott a forgatásokhoz, mi is egészen hamar megbarátkoztunk a jelenlétével, még szerepet is kapott! 

  A videó elkészítését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta .

 További információk a Kontor Horvath Acoustic Facebook-oldalán

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier rock videó hír blues akusztikus kontor horvath acoustic #hangfoglaló2019



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása