2019.10.21. 15:28 – dankógábor

Kanye West szerint a rap az ördög zenéje + jön az új lemeze

Kanye West egy ideje teljesen rácsavarodott a vallási dolgokra. Na nem úgy, hogy magát Jézusnak aposztrofálja, ahogy szokta a nagy istenkomplexusában, hanem olyan, mint aki tényleg megtért. Jó ideje gyakorlatilag vasárnapi miséket tart Sunday Service címmel (a nevet megpróbálta levédetni, de nem ment), ahol gospelben tolják a popslágereket, még Nirvanát is énekeltek, meg úgy általában imádják Istent. Most a lelkipásztora, Adam Tyson árulta el, hogy egy gyónásban West azt mondta, kiszáll a rapből, mert az az ördög zenéje. Erre Tyson felvilágosította Westet, hogy a rap csak egy műfaji besorolás, és simán rappelhet Istenről, szóval inkább ne tékozolja el az Istentől kapott tehetségét. (Itt felmerül a kérdés, hogy egy lelkipásztor mit beszéli ki azt, aki meggyónt neki, de ne vesszünk el a részletekben.) A lényeg, hogy West továbbra is rappel, és állítólag pénteken jön az új lemeze Jesus Is King címmel, ami egyrészt most kivételesen nem önmagára utal, hanem a bibliai Jézusra, másrészt ezen is gospel lesz, harmadrészt korábban már volt úgy, hogy jön a lemez, mégsem jött, szóval érdemes fenntartásokkal kezelni a dolgot, bár ezt most nem a felesége dumálta el, hanem ő maga tette ki a Twitterre. És még film is lesz belőle, aminek már trailere is van:


kanye westKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2019.10.22. 06:30:25

Azért az ördög sem megy egy bizonyos színvonal alá. A pokolban legalább heavy metal van.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.10.22. 12:25:14

ez hülye.
ami pénze van azt a rapből kereste...
vissza is adja, vagy szétosztja?

Ad Dio 2019.10.22. 15:49:05

A gyónás katolikus vircsaft. Mise detto. Kane West kétlem, hogy katolikus volna, inkább valamelyik protestáns felekezethez tartozik, így sem gyónni sem misézni nem fog. Így persze a lelkipásztora sem sértheti meg a gyónási titkot :-).