2019.11.08. 11:30 – Lángoló Gitárok

Az elengedés utolsó pillanatai - Ha címmel hozott ki új dalt Ember Márk

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ember_mark_video_premier.jpg

Ember Márk Ha című legújabb dala, az elengedés folyamatába enged bepillantást, az utolsó előtti pillanatot csípi el, amikor még van köze egymáshoz a két embernek. Ez a búskomor melódia a maga sajátos képi világával felidézi, és hagyja átérezni azt a belső feszültséget, amit egy fájdalmas búcsúzás után érzünk. Premier a hajtás után. 

Márk így beszélt a dalról: 

A halálról és az ahhoz fűződő gondolataimról szerettem volna beszélni, egy búcsúzó ember szemszögéből. A klip ezt a vontatott, lassan hömpölygő, aztán gyorsan kulmináló érzetet próbálja erősíteni.

Pedig a klip forgatása pont a kapcsolatok, a barátság erejét mutatta meg, azt milyen az ha nem vagyunk egyedül:

Ahogy megszületett a dal, pontosan láttam magam előtt az elhagyott tereket, az omladozó falakat, csak a helyszínt kellett megtalálni hozzá. Miután az ideális helyszínt sikerült meglelni, Balázzsal (Medveczky Balázs színész, a doboknál), egy egyszerű, mobiltelefonos felvételt rögzítését terveztük, de a forgatási napon csatlakozott hozzánk Jenőfi Dániel rendező-operatőr barátunk, aki eredetileg fotózni jött volna, de a hangulatba beleszeretve mobillal, és fényképezőgéppel felszerelkezve belevetette magát a munkába és egyszer csak azt vettük észre, Dani pörög, forgat, rendez, instruál. 

Ez nem egy könnyed nyári sláger, de ilyen szomorkás, elengedő dalokra is szükség van, hisz így kerek a világ.

További információk Ember Márk Facebook-oldalán. 

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier pop rock videó magyarország hír alter új dal ember márk #hangfoglaló2019



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása