2019.11.09. 19:03 – Nihil_AK

Mégsem oszlik fel a Slayer a búcsúturné után?

A zenekar menedzsere, Rick Sales legalábbis erre célzott egy friss nyilatkozatában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

slayer_2019.jpg

Ahogy ezt mára már nagyjából mindenki tudja, a thrash metal legsúlyosabb alapkövének számító Slayer épp most futja az utolsó világkörüli turnéjának utolsó köreit. A búcsúturnéból még tizenpár koncert van hátra, mielőtt egy dupla hazai pályás bulival elköszönnének a közönségtől, a Los Angeles-i Forumban, november 29-én és 30-án, de a legfrissebb hírek szerint mindez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Slayer zenekarként megszűnne, legalábbis a menedzserük, Rick Sales - ennyire eltalált beszélő neveket még az orosz realizmus legnagyobb alakjai sem adtak hőseiknek - egy friss nyilatkozatában ezt állítja.

Sales a Masslive.com online magazinnak adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy a Slayernek mindig fontos része volt az integritás, és ez késztette őket arra, hogy véget vessenek az intenzív koncertezésnek, mielőtt kezdenék elveszíteni a hitelességüket a metal műfaj egyik legemlékezetesebb, legegyenletesebb teljesítményt nyújtó élő produkciójaként. Ugyanakkor arra célzott, hogy talán mégsem végérvényesen zárul le most a sztori. 

Van néhány dolog, ami még folyamatban van. Teljesen megértem, miért döntöttek úgy, hogy abbahagyják a turnézást. Ez ugyanakkor nem jelenti a zenekar végét is. Csak azt, hogy nem turnéznak többet. Mindig úgy gondoltam, hogy a csúcson kell abbahagyni. Meghozták ezt a döntést. Nem akarnak még egy bőrt lehúzni az ügyről. Ebből a szempontból megértem őket, és úgy gondolom, jól döntöttek.

A menedzser természetesen nem részletezte bővebben, mire is célzott ezzel, szóval csak találgatni tudunk. Rick Sales nyilatkozata végén így összegezte közös munkáját a zenekarral: 

Nagyon szerencsésnek értem magam, hogy ezekkel a srácokkal dolgozhattam, akik a barátaim is egyben. Senki nem tudja utánuk csinálni azt, amit véghezvittek. Maga a csapat is régóta együtt van, az ügynökeik, a publicisták, számos arc a turnéstábból régóta itt van velünk. Nem sok zenekar mondhat magának ilyen hosszú karriert. Számomra ez most keserédes, de megtiszteltetés, hogy részt vehettem benne.

Ha kicsit szkeptikusan állunk hozzá, mondhatnánk azt is, hogy az utóbbi években láttunk már számtalan búcsúként beharangozott koncertet és turnét, amikről aztán kiderült, hogy mégsem annyira voltak az utolsók. Valahogy a Slayertől nem számítunk hasonlóra, de nyilván az ellenkezőjén sem lepődnénk meg annyira. Ezzel együtt, a menedzser nyilatkozatát figyelembe véve kíváncsian várjuk a további fejleményeket.


pletyka hír metal nyilatkozat slayer thrash bennfentes búcsúturnéKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása